Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #1 Yeğenim modemin olduğu odaya girip modemle oynamış şimdi de bağlanıyoruz ama internet yok nasıl çözebilirim?
Yeğenim modemin olduğu odaya girip modemle oynamış şimdi de bağlanıyoruz ama internet yok nasıl çözebilirim?
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 22 Aralık 2022 #2 Bende de öyle oluyor arada. Aç kapa yapmayı dener misin?
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #3 Grandfather dedi: Bende de öyle oluyor arada. Aç kapa yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim.
Grandfather dedi: Bende de öyle oluyor arada. Aç kapa yapmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.766 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 22 Aralık 2022 #4 Stoch dedi: Yeğenim modemin olduğu odaya girip modemle oynamış şimdi de bağlanıyoruz ama internet yok nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1609998 Genişletmek için tıkla... Kenarında küçük delik vardır, reset atmanız için iğne ile yapabilirsiniz. Bu sorununuzu çözer.
Stoch dedi: Yeğenim modemin olduğu odaya girip modemle oynamış şimdi de bağlanıyoruz ama internet yok nasıl çözebilirim? Eki Görüntüle 1609998 Genişletmek için tıkla... Kenarında küçük delik vardır, reset atmanız için iğne ile yapabilirsiniz. Bu sorununuzu çözer.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #5 Leon Dayı dedi: Kenarında küçük delik vardır, reset atmanız için iğne ile yapabilirsiniz. Bu sorununuzu çözer. Genişletmek için tıkla... Reset atınca neler gider? Üstteki WİFİ tuşuyla felan da oynadım olmuyor.
Leon Dayı dedi: Kenarında küçük delik vardır, reset atmanız için iğne ile yapabilirsiniz. Bu sorununuzu çözer. Genişletmek için tıkla... Reset atınca neler gider? Üstteki WİFİ tuşuyla felan da oynadım olmuyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.129 Makaleler 3 Çözümler 194 22 Aralık 2022 #6 Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz? Resete bastıysa kullanıcı adı ve şifre bilgilerini tekrar girmek gerekebilir Türk Telekom değilse ISS.
Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz? Resete bastıysa kullanıcı adı ve şifre bilgilerini tekrar girmek gerekebilir Türk Telekom değilse ISS.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #7 ItsAllGoodman dedi: Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz? Resete bastıysa kullanıcı adı ve şifre bilgilerini tekrar girmek gerekebilir Türk Telekom değilse ISS. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom.
ItsAllGoodman dedi: Hangi ISS'yi kullanıyorsunuz? Resete bastıysa kullanıcı adı ve şifre bilgilerini tekrar girmek gerekebilir Türk Telekom değilse ISS. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 22 Aralık 2022 #8 Stoch dedi: Denedim. Genişletmek için tıkla... Leon Dayı'nın dediği şey olmazsa Türk Telekom yetkili hizmetleri ara.
Stoch dedi: Denedim. Genişletmek için tıkla... Leon Dayı'nın dediği şey olmazsa Türk Telekom yetkili hizmetleri ara.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 11.766 Makaleler 9 Çözümler 63 Yer İstanbul, Türkiye 22 Aralık 2022 #9 Stoch dedi: Reset atınca neler gider? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi resetlenir ve yeniden ışıklar yanar. Bu sorununuzu çözecek. Bunu yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifre ile oturum açmanız gerekebilir.
Stoch dedi: Reset atınca neler gider? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi resetlenir ve yeniden ışıklar yanar. Bu sorununuzu çözecek. Bunu yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifre ile oturum açmanız gerekebilir.
Stoch Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2022 #10 Leon Dayı dedi: Wi-Fi resetlenir ve yeniden ışıklar yanar. Busorununuzu çözecek. Bunu yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifre ile oturum açmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Nerden açacağım oturum?
Leon Dayı dedi: Wi-Fi resetlenir ve yeniden ışıklar yanar. Busorununuzu çözecek. Bunu yaptıktan sonra kullanıcı adı ve şifre ile oturum açmanız gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Nerden açacağım oturum?