Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #11 Hocam sen kabloyu RJ45 prizinemi takıyorsun.
M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #12 Ahmt1 dedi: Sordum onu ama görmediniz. Router mı modem mi? Genişletmek için tıkla... Modem Einstein dedi: Hocam sen kabloyu RJ45 prizinemi takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilmediğim işler ama RJ45 diye arattım sanırım evet
Ahmt1 dedi: Sordum onu ama görmediniz. Router mı modem mi? Genişletmek için tıkla... Modem Einstein dedi: Hocam sen kabloyu RJ45 prizinemi takıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bilmediğim işler ama RJ45 diye arattım sanırım evet
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #13 Anladım prizlerde enerji olmayabilir ya da bozuk olabilirler. Bu arada prizin resmini atar mısın?
M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #14 Einstein dedi: Anladım prizlerde enerji olmayabilir ya da bozuk olabilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam normal prizde bir sıkıntı yok sadece Ethernet girişlerine özel bir sıkıntı olabilir mi?
Einstein dedi: Anladım prizlerde enerji olmayabilir ya da bozuk olabilirler. Genişletmek için tıkla... Hocam normal prizde bir sıkıntı yok sadece Ethernet girişlerine özel bir sıkıntı olabilir mi?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #15 Bilmiyorum hocam olabilir.
M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #16 Einstein dedi: Anladım prizlerde enerji olmayabilir ya da bozuk olabilirler. Bu arada prizin resmini atar mısın. Genişletmek için tıkla...
Einstein dedi: Anladım prizlerde enerji olmayabilir ya da bozuk olabilirler. Bu arada prizin resmini atar mısın. Genişletmek için tıkla...
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.359 Çözümler 563 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #17 Anladım biraz eski duruyorlar bozuk olabilirler belki.
M milanburak Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #18 Einstein dedi: Anladım biraz eski duruyorlar bozuk olabilirler belki. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim
Einstein dedi: Anladım biraz eski duruyorlar bozuk olabilirler belki. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim