Ş şener pehlivan Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 37 26 Ekim 2023 #21 Phomeus dedi: Eğer bağlantısı olan bir cihaz yoksa kablo ile bağlanıp değiştirin. Evet. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2023
Phomeus dedi: Eğer bağlantısı olan bir cihaz yoksa kablo ile bağlanıp değiştirin. Evet. Genişletmek için tıkla... Anladım, sağ olun.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 26 Ekim 2023 #22 Önce modeme baglanman gerekir kablo ile sonra modem arayüzüne girmelisiniz, telefondan şifreyi bilmeden nasıl bağlanmayı düşünüyor sunuz?
Önce modeme baglanman gerekir kablo ile sonra modem arayüzüne girmelisiniz, telefondan şifreyi bilmeden nasıl bağlanmayı düşünüyor sunuz?
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 26 Ekim 2023 #23 şener pehlivan dedi: Anladım, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Modeminizin modelini araştırdım, ethernet ile bağlanıp 192.168.1.1'e giriş yapıp kullanıcı adı ve şifre yerine admin yazıp giriş yapıyorsunuz, daha sonra şifre kısmını değiştirebiliyorsunuz.
şener pehlivan dedi: Anladım, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Modeminizin modelini araştırdım, ethernet ile bağlanıp 192.168.1.1'e giriş yapıp kullanıcı adı ve şifre yerine admin yazıp giriş yapıyorsunuz, daha sonra şifre kısmını değiştirebiliyorsunuz.