Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 30 Ağustos 2023 #1 Bir de modem saat 2'den beri de ışığı yanıp sönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2023
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #2 Paşalıı dedi: Bir de modem saat 2'den beri de ışığı yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şeyi bende yaşadım onu sizin yapmanız imkansız interneti hangi firmaya çektirdiyseniz firmayla görüşün.
Paşalıı dedi: Bir de modem saat 2'den beri de ışığı yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şeyi bende yaşadım onu sizin yapmanız imkansız interneti hangi firmaya çektirdiyseniz firmayla görüşün.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 30 Ağustos 2023 #3 9kag.10 dedi: Hocam aynı şeyi bende yaşadım onu sizin yapmanız imkansız interneti hangi firmaya çektirdiyseniz firmayla görüşün. Genişletmek için tıkla... Belki modem bozuldu hocam nerden biliyorsunuz? Paşalıı dedi: Bir de modem saat 2'den beri de ışığı yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hangi ışığı hocam DSL'mi?
9kag.10 dedi: Hocam aynı şeyi bende yaşadım onu sizin yapmanız imkansız interneti hangi firmaya çektirdiyseniz firmayla görüşün. Genişletmek için tıkla... Belki modem bozuldu hocam nerden biliyorsunuz? Paşalıı dedi: Bir de modem saat 2'den beri de ışığı yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Hangi ışığı hocam DSL'mi?
Paşalıı Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.839 Çözümler 15 30 Ağustos 2023 #4 9kag.10 dedi: Hocam aynı şeyi bende yaşadım onu sizin yapmanız imkansız interneti hangi firmaya çektirdiyseniz firmayla görüşün. Genişletmek için tıkla... Vodafone ile görüştüm. Bölgesel kesinti varmış.
9kag.10 dedi: Hocam aynı şeyi bende yaşadım onu sizin yapmanız imkansız interneti hangi firmaya çektirdiyseniz firmayla görüşün. Genişletmek için tıkla... Vodafone ile görüştüm. Bölgesel kesinti varmış.
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 alpserhat dedi: Belki modem bozuldu hocam nereden biliyorsunuz? Hangi ışığı hocam DSL'mi? Genişletmek için tıkla... Hocam modem bile bozulsa kendisinin tamir etmesi imkansız.
alpserhat dedi: Belki modem bozuldu hocam nereden biliyorsunuz? Hangi ışığı hocam DSL'mi? Genişletmek için tıkla... Hocam modem bile bozulsa kendisinin tamir etmesi imkansız.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 30 Ağustos 2023 #6 9kag.10 dedi: Hocam modem bile bozulsa kendisinin tamir etmesi imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden biliyorsunuz belki kendisi elektrikçi?
9kag.10 dedi: Hocam modem bile bozulsa kendisinin tamir etmesi imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam nerden biliyorsunuz belki kendisi elektrikçi?
9kag.10 Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 607 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #7 alpserhat dedi: Hocam nereden biliyorsunuz belki kendisi elektrikçi? Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim elektrikciyse yapsın o zaman değil tesisatcı onu internetciden başkası yapamaz ben biliyorum.
alpserhat dedi: Hocam nereden biliyorsunuz belki kendisi elektrikçi? Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim elektrikciyse yapsın o zaman değil tesisatcı onu internetciden başkası yapamaz ben biliyorum.