Modem interneti artık VPN'i çalıştırmıyor

capitalbra

Femtopat
Daha fazla  
Cyberghost VPN kullanıyorum uzun zamandır. Yaklaşık 1 aydır artık bu VPN'e bağlandığımda internet yok gibi oluyor. Asla bir yere girmiyor. Modem firmasını aradım ve bunun VPN'den kaynaklı bir sorun olduğunu söylediler fakat diğer marka VPN'lerde de aynı sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan var mı?

Cyberghost VPN kullanıyorum uzun zamandır. Yaklaşık 1 aydır artık bu VPN'e bağlandığımda internet yok gibi oluyor. Asla bir yere girmiyor. Modem firmasını aradım ve bunun VPN'den kaynaklı bir sorun olduğunu söylediler fakat diğer marka VPN'lerde de aynı sorunu yaşıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan var mı?

Başka bir cihazla denediniz mi hocam? Modeme bağlanan bütün cihazlar için bu durum geçerli mi?

Btk vpn servislerine genel olarak engel koydu. Birde ultrasurf uzantısını deneyin.

Aynı sorundan muzdaripim. İnternetin malum yerine'de girsem evin en uç noktasına'da gitsem aynı çekiyor ve o kadar yavaş çekiyor ki internetim 100mbps olmasına rağmen ölçüm yapacam ula speedtest sitesine bile giremiyorum.

Btk vpn servislerine genel olarak engel koydu. Birde ultrasurf uzantısını deneyin.
Btk nedir hocam? Cahilliğimi mazur görün lütfen...

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı