A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #11 LastPlayer dedi: Modem IP değiştiremezsiniz manuel olarak.ISS tarafından size IP atanır. Genişletmek için tıkla... Bu videodaki ne oluyor?
LastPlayer dedi: Modem IP değiştiremezsiniz manuel olarak.ISS tarafından size IP atanır. Genişletmek için tıkla... Bu videodaki ne oluyor?
I inhabilitado Centipat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 362 Çözümler 4 26 Aralık 2020 #12 Benim arkadaş 1Gbps yaptı, seninki beceriksizmiş.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 26 Aralık 2020 #13 ardarda13 dedi: Bu videodaki ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Local IP değiştirme yöntemidir. Hiç bir işe yaramaz sizin için.
ardarda13 dedi: Bu videodaki ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Local IP değiştirme yöntemidir. Hiç bir işe yaramaz sizin için.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 26 Aralık 2020 #14 ardarda13 dedi: Bu videodaki ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Local IP'yi değiştiriyor sadece videoda.
ardarda13 dedi: Bu videodaki ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Local IP'yi değiştiriyor sadece videoda.
A ardarda13 Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #15 DeWitt dedi: Böyle basit bir işlem varsa firmalar çoktan sömürürdü, bırakırlar mıydı bunu bize ? Arkadaşın seni kandırmış bence. Genişletmek için tıkla... Nasıl kandırabilir ki? Ben de başta inanmadım. Ekran açıp gözümün önünde speedtest yaptı.
DeWitt dedi: Böyle basit bir işlem varsa firmalar çoktan sömürürdü, bırakırlar mıydı bunu bize ? Arkadaşın seni kandırmış bence. Genişletmek için tıkla... Nasıl kandırabilir ki? Ben de başta inanmadım. Ekran açıp gözümün önünde speedtest yaptı.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 26 Aralık 2020 #16 LastPlayer dedi: Modem IP değiştiremezsiniz manuel olarak.ISS tarafından size IP atanır. Genişletmek için tıkla... Modemi kapatıp açınca IP adresi değiştirmiş oluyorsunuz mantıken.
LastPlayer dedi: Modem IP değiştiremezsiniz manuel olarak.ISS tarafından size IP atanır. Genişletmek için tıkla... Modemi kapatıp açınca IP adresi değiştirmiş oluyorsunuz mantıken.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 26 Aralık 2020 #17 Kullanıcı1355 dedi: Modemi kapatıp açınca IP adresi değiştirmiş oluyorsunuz mantıken. Genişletmek için tıkla... ISS tarafından size IP atanır.
Kullanıcı1355 dedi: Modemi kapatıp açınca IP adresi değiştirmiş oluyorsunuz mantıken. Genişletmek için tıkla... ISS tarafından size IP atanır.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 26 Aralık 2020 #18 LastPlayer dedi: ISS tarafından size IP atanır. Genişletmek için tıkla... Ona bir şey demedim zaten. DHCP ile dinamik bir IP alıyor modem. Sonuç olarak IP değişiyor mu?Değişiyor.
LastPlayer dedi: ISS tarafından size IP atanır. Genişletmek için tıkla... Ona bir şey demedim zaten. DHCP ile dinamik bir IP alıyor modem. Sonuç olarak IP değişiyor mu?Değişiyor.