Modem Kablosu Bağlantısı Nasıl Yapılır?

Yunusel

Centipat
Merhaba arkadaşlar benim evim müstakil ve bakır kablo ile evimin içine kadar geliyor. Kurulumu yapan arkadaş sadece evin içine kadar bakır kabloyu çekip gitti. Ben de kendim bağlantı yaptım lakin bakır kablo ile modem hat kablosunu kendim bant ile bağlantılı yaptım. Bu iki kabloyu birbirine ne ile bağlantı yapabilirim?

IMG_20200517_205527_9.jpg

Şuan internetiniz çalışıyor mu ?
Normalde güzel bir ek yaparsanız çalışır ama işin doğrusu hangisi lazımsa telefon kablosu için rj11 ethernet kablosu için rj45 jack çakmanız ve ara ekleme aparatı almanız gerekir.

Şu an internetiniz çalışıyor mu?
Normalde güzel bir ek yaparsanız çalışır ama işin doğrusu hangisi lazımsa telefon kablosu için RJ11 ethernet kablosu için RJ45 jack çakmanız ve ara ekleme aparatı almanız gerekir.
Şu an internetiniz çalışıyor mu?
Normalde güzel bir ek yaparsanız çalışır ama işin doğrusu hangisi lazımsa telefon kablosu için RJ11 ethernet kablosu için RJ45 jack çakmanız ve ara ekleme aparatı almanız gerekir.

RJ11 ile bakır telefon kablosunu birbirine bağlayacak aparat var mıdır? Aparat adı verebilir misiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı