O OguzMarasli Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2015 #1 Modem kablosunu takmadan masaüstü bilgisayardan nete nasıl bağlanabilirim ? Bildiğiniz program varsa söyleyebilir misiniz ? Kasayı başka bir odaya taşımayı planlıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2015
Modem kablosunu takmadan masaüstü bilgisayardan nete nasıl bağlanabilirim ? Bildiğiniz program varsa söyleyebilir misiniz ? Kasayı başka bir odaya taşımayı planlıyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 2 Haziran 2015 #2 Modem kablosuz ise bilgisayarına kablosuz ağ adaptörü alabilirsin.
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 2 Haziran 2015 #3 Modem kablosu dediğiniz ethernet kablosu herhalde. Kablosuz kullanmak istiyorsanız Wifi adaptör almanız gerekecek.
Modem kablosu dediğiniz ethernet kablosu herhalde. Kablosuz kullanmak istiyorsanız Wifi adaptör almanız gerekecek.
l1dev Megapat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 414 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2015 #4 Modeminiz kablosuz değilse ve laptopunuz varsa kabloyu laptopta takıp Connectify programı işinize yarayabilir. Tabi biraz meşakkatli.
Modeminiz kablosuz değilse ve laptopunuz varsa kabloyu laptopta takıp Connectify programı işinize yarayabilir. Tabi biraz meşakkatli.
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2015 #5 Asus Usb-N14 300Mbps Çift Antenli Kablosuz-N Usb Adaptör - Vatan Bilgisayar Bu ürünü kullandım. Tavsiye ederim.
Asus Usb-N14 300Mbps Çift Antenli Kablosuz-N Usb Adaptör - Vatan Bilgisayar Bu ürünü kullandım. Tavsiye ederim.