Modem kablosuna ne deniyor?

Hayır aradığım Ethernet kablosu değil, telefon kablosu, öneriniz varsa link alabilir miyim?

2 Link yolladım metresini size uygun olacak şekilde seçip bunlardan birini almanız yeter bence ucuz olanı alın çok bir şey fark etmeyecektir. Tabi 30-40 metre uzunluk falan kullanmayacaksanız...

Evet bundan aradığım fakat 10 metre olursa iyi olur, baktım da bulamadım 10 metre, 5 ve 20 var, bulabilirseniz link atarsanız iyi olur zahmet olmazsa.

CAT 6 alıp nerede taktırabilirim RJ11?

Cat6 ya gerek yok hocam zaten onun içindeki çiftlerden bir kısmını kullanmamış olacaksınız diye biliyorum daha pahalı bir kablo Cat6. Telefon kablosu alın yeter size.

Evet bundan aradığım fakat 10 metre olursa iyi olur, baktım da bulamadım 10 metre, 5 ve 20 var, bulabilirseniz link atarsanız iyi olur zahmet olmazsa.

S-Link'in yok evet 10 metreyse istediğiniz. Ama PrimeX'te var hazır 10 metre çift tarafı RJ11 le hazır sonlandırılmış

ADSL yazıyor ama VDSL'e de uyumlu mudur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…