Beratsezgin Decapat Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 124 20 Ekim 2018 #1 Canım sıkıldı baktım Wi-Fi'a. Çok sıkıldım kullanıcı adından (ID) şu an bunu kullanıyorum: Cen-Net. Çok hoşuma gitti başta ama sıkıldım sizin önerebileceğiniz var mı şifre kullanıcı adı ? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2018
Canım sıkıldı baktım Wi-Fi'a. Çok sıkıldım kullanıcı adından (ID) şu an bunu kullanıyorum: Cen-Net. Çok hoşuma gitti başta ama sıkıldım sizin önerebileceğiniz var mı şifre kullanıcı adı ?
sametozbass Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 2.217 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2018 #2 Başkasının hesapları paylaşmaya karşıyız kusura bakma kaçak kullanmanı tavsiye etmiyoruz
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 20 Ekim 2018 #3 sametozbass dedi: Başkasının hesapları paylaşmaya karşıyız kusura bakma kaçak kullanmanı tavsiye etmiyoruz Genişletmek için tıkla... Kendi modeminden bahsediyor arkadaşımız başkasından internet çalmıyor yani Cen-Net sıkmaya başladıysa sırada Cin-Net olabilir
sametozbass dedi: Başkasının hesapları paylaşmaya karşıyız kusura bakma kaçak kullanmanı tavsiye etmiyoruz Genişletmek için tıkla... Kendi modeminden bahsediyor arkadaşımız başkasından internet çalmıyor yani Cen-Net sıkmaya başladıysa sırada Cin-Net olabilir