DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar kurulumu yaptım fakat interneti kullanamıyorum neden kaynaklı olabilir? WAN ayarlarında internet sifresini değistirdik fakat oradan değişmiyormuş, ondan kaynaklı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2020
Arkadaşlar kurulumu yaptım fakat interneti kullanamıyorum neden kaynaklı olabilir? WAN ayarlarında internet sifresini değistirdik fakat oradan değişmiyormuş, ondan kaynaklı olabilir mi?
Krakenzz Kilopat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #2 Hangi sağlayıcı?
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #3 Silinen üye dedi: Hangi sağlayıcı? Genişletmek için tıkla... Vodafone, başlığı yanlış yazmışım kullanamıyorum olacak, kablosuz baglantıda internet erişimi yok hatası alıyorum.
Silinen üye dedi: Hangi sağlayıcı? Genişletmek için tıkla... Vodafone, başlığı yanlış yazmışım kullanamıyorum olacak, kablosuz baglantıda internet erişimi yok hatası alıyorum.