DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar modemi resetledim ama şifre yanlış diyor, galiba fabrika ayarlarına döndü, baştan kurulum yapmaya çalışıyoruz fakat 3 hakkimizdan 2 tanesi gitti bile. Ne yapmamız gerek? Kullanıcı adı: admin Şifre WLAN Key değil mi?
Arkadaşlar modemi resetledim ama şifre yanlış diyor, galiba fabrika ayarlarına döndü, baştan kurulum yapmaya çalışıyoruz fakat 3 hakkimizdan 2 tanesi gitti bile. Ne yapmamız gerek? Kullanıcı adı: admin Şifre WLAN Key değil mi?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 18 Ekim 2020 #2 Vodafone sanırım şifresi.
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #3 Nakerosu dedi: Vodafone sanırım şifresi. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 18 Ekim 2020 #4 Hangi marka modem?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 18 Ekim 2020 #5 DorukDoruk dedi: denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Admin 2. kısımda ttnet Dener misin?
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 18 Ekim 2020 #6 DorukDoruk dedi: denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Reset yaptıktan sonra kendisi kurulum yapması lazım.
DorukDoruk dedi: denedim olmadı Genişletmek için tıkla... Reset yaptıktan sonra kendisi kurulum yapması lazım.
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #7 furkanbgbr dedi: Hangi marka modem? Genişletmek için tıkla... Vodafone Roux dedi: Admin 2. kısımda ttnet Dener misin? Genişletmek için tıkla... Modem Vodafone Nakerosu dedi: Reset yaptıktan sonra kendisi kurulum yapması lazım. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndü fazla bastım.
furkanbgbr dedi: Hangi marka modem? Genişletmek için tıkla... Vodafone Roux dedi: Admin 2. kısımda ttnet Dener misin? Genişletmek için tıkla... Modem Vodafone Nakerosu dedi: Reset yaptıktan sonra kendisi kurulum yapması lazım. Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndü fazla bastım.
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 18 Ekim 2020 #8 DorukDoruk dedi: Vodafone Modem Vodafone Fabrika ayarlarına döndü fazla bastım. Genişletmek için tıkla... kullanıcı adı ve şifreyi, vodafone olarak dener misiniz?
DorukDoruk dedi: Vodafone Modem Vodafone Fabrika ayarlarına döndü fazla bastım. Genişletmek için tıkla... kullanıcı adı ve şifreyi, vodafone olarak dener misiniz?
DorukDoruk Decapat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 487 Çözümler 1 18 Ekim 2020 #9 furkanbgbr dedi: kullanıcı adı ve şifreyi, vodafone olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
furkanbgbr dedi: kullanıcı adı ve şifreyi, vodafone olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
mustafakaplan Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.006 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 18 Ekim 2020 #10 furkanbgbr dedi: kullanıcı adı ve şifreyi, vodafone olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... vodafone/vodafone olarak gir küçük harflerle
furkanbgbr dedi: kullanıcı adı ve şifreyi, vodafone olarak dener misiniz? Genişletmek için tıkla... vodafone/vodafone olarak gir küçük harflerle