C cagdasss099 Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 102 13 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar sizin bana önerdiğiniz bir modem aldım Keenetic modem 280 TL ama modemi kuramıyorum. En sonunda internet hatası veriyor. Yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar sizin bana önerdiğiniz bir modem aldım Keenetic modem 280 TL ama modemi kuramıyorum. En sonunda internet hatası veriyor. Yardım eder misiniz?
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 14 Temmuz 2020 #2 Nasıl bir hata alıyorsunuz? Biraz daha açıklayın lütfen. Görsel eklerseniz güzel olur.
ertmee Megapat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 433 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #3 İnternet sağlayıcınızın müşteri hizmetleri size daha iyi yardım edecektir
C cagdasss099 Centipat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 102 14 Temmuz 2020 #4 Ya aradım hiçbir şeye yaramadım gidip Türk Telekom'dan alacağım onlar kendisi kurlumu yapacak. TheYOLA dedi: Nasıl bir hata alıyorsunuz? Biraz daha açıklayın lütfen. Görsel eklerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... yok hocam saolun iade ettim bi şeye yaramıyor zaten çok ısınan bir modem di
Ya aradım hiçbir şeye yaramadım gidip Türk Telekom'dan alacağım onlar kendisi kurlumu yapacak. TheYOLA dedi: Nasıl bir hata alıyorsunuz? Biraz daha açıklayın lütfen. Görsel eklerseniz güzel olur. Genişletmek için tıkla... yok hocam saolun iade ettim bi şeye yaramıyor zaten çok ısınan bir modem di