Leandres Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #1 İnternet hatalarından dolayı müşteri hizmetleri kontrol için geldi ve modemin değişmesi gerektiği söyledi, bende yeni modem aldım. Aldığım modemi kurarken "Cable is unplugged" hatası veriyor. Çözümü nedir?
İnternet hatalarından dolayı müşteri hizmetleri kontrol için geldi ve modemin değişmesi gerektiği söyledi, bende yeni modem aldım. Aldığım modemi kurarken "Cable is unplugged" hatası veriyor. Çözümü nedir?
m.enooww38 Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 | Amd Ryzen 3 | Asus VivoBook | 256 GB | 8 GB Ram | Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2024 #2 Kablo bağlı mı? Artı 0 Eksi
KS KS Leandres Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2024 #3 m.enooww38 dedi: Kablo bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, çıkarıp takmayı da denedim ama hala aynı hata. Artı 0 Eksi
m.enooww38 dedi: Kablo bağlı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, çıkarıp takmayı da denedim ama hala aynı hata.
m.enooww38 Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 173 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 | Amd Ryzen 3 | Asus VivoBook | 256 GB | 8 GB Ram | Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ekim 2024 #4 Kablo bozuk olabilir Leandres dedi: Evet, çıkarıp takmayı da denedim ama hala aynı hata. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Kablo bozuk olabilir Leandres dedi: Evet, çıkarıp takmayı da denedim ama hala aynı hata. Genişletmek için tıkla...