Oturduğum sitede Türk Telekom firması fiber altyapı kazı çalışmasına başladı. Şu an mevcut kullandığım bir internet aboneliğim yok ve başvuru yapacağım. Türk Telekom fiber kullanmayı düşünmekteyim ya da TürkNet veya Millenicom firmaları arasında da gidip geliyorum, maalesef tam karar veremedim. Benim sorum ise; başvuru yapacağım firmanın modem kiralama ücreti adı altında aldığı ücret yerine modem almak mantıklı mı değil mi bunu merak ediyorum. İnternet, evde her zaman olacak bir hizmet ve 10 TL modem kiralama ücreti bile olsa bu ücreti her faturada ödemek, firmanın garanti veya destek verme anlamında mantıklı mı?
Firmaların verdiği modemler genellikle beş para etmez oluyor. Yeni kaliteli bir modem alırsanız QoS özelliği olsun verdiği sinyal kalitesi olsun çok daha iyi olacaktır.
DSL-N16 300Mbps EWAN, VPN, Ebeyn Kontrolü Destekli,VDSL,ADSL, Fiber Modem fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
Firmaların verdiği modemler genellikle beş para etmez oluyor. Yeni kaliteli bir modem alırsanız QoS özelliği olsun verdiği sinyal kalitesi olsun çok daha iyi olacaktır.
DSL-N16 300Mbps EWAN, VPN, Ebeyn Kontrolü Destekli,VDSL,ADSL, Fiber Modem fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!