Çözüldü Modem nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan HiAI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 589
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HiAI

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar modemin arayüzündd yanlışlıkla şifreyi değiştirmiştim. Sonra tekrar eski yapmak için reset attım internet gitti. Arayüz giremiyorum. Ne yapacağım?

1. Modemi Fiziksel Olarak Bağlayın:
    • Modeminizi prizden besleyin ve internet servis sağlayıcınızın sağladığı kablo veya DSL hattına bağlayın.
  2. Bilgisayarınızı veya Cihazınızı Bağlayın:
    • Modemi kullanmak istediğiniz cihazı (bilgisayar, laptop, tablet, vb.) ile bağlayın. Genellikle bir Ethernet kablosu kullanabilirsiniz.
  3. Modemi Açın:
    • Modemi güç düğmesini kullanarak açın.
  4. Web Tarayıcınızı Açın:
    • Bir web tarayıcısı (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, vb.) açın.
  5. Modem Yönetim Arayüzüne Giriş Yapın:
    • Tarayıcınızın adres çubuğuna modeminizin IP adresini yazın (genellikle 192.168.1.1 veya 192.168.0.1). Enter tuşuna basarak modemin yönetim arayüzüne ulaşın.
    • Modem yönetim arayüzüne giriş yapmak için gerekli kullanıcı adı ve şifreyi kullanın (bu bilgileri modemin belgelerinden veya altındaki etiketten bulabilirsiniz).
  6. İnternet Servis Sağlayıcınızın Bilgilerini Girin:
    • Modem yönetim arayüzünde, "WAN" veya "Internet" sekmesi altında, internet servis sağlayıcınızın size sağladığı bilgileri girin. Bu genellikle kullanıcı adı ve şifre bilgilerini içerir.
  7. Ayarları Kaydedin ve Modemi Yeniden Başlatın:
    • Girdiğiniz bilgileri doğrulayın ve doğruysa, değişiklikleri kaydedin.
    • Modemi yeniden başlatarak yapılan ayarların etkili olmasını sağlayın.

İnternet olmadığı için giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam PC'de geldi, admin Türk Telekom diye girdim, yanlış diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PC'de geldi, admin Türk Telekom diye girdim, yanlış diyor.
Bu iş için yardımı bizden değilde internet servis sağlayıcınızı arayıp onlardan yardım isteyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…