HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar modemin arayüzündd yanlışlıkla şifreyi değiştirmiştim. Sonra tekrar eski yapmak için reset attım internet gitti. Arayüz giremiyorum. Ne yapacağım?
Arkadaşlar modemin arayüzündd yanlışlıkla şifreyi değiştirmiştim. Sonra tekrar eski yapmak için reset attım internet gitti. Arayüz giremiyorum. Ne yapacağım?
Çözüm C C Captan.Max 24 Ocak 2024 HiAI dedi: Hocam ben reset atamamışım şimdi reset atsam bozulma gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Reset atın, fabrika ayarlarına döner, böylece kullanıcı adı ve şifreyi kabul eder.
HiAI dedi: Hocam ben reset atamamışım şimdi reset atsam bozulma gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Reset atın, fabrika ayarlarına döner, böylece kullanıcı adı ve şifreyi kabul eder.
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 24 Ocak 2024 #11 Modemin arkasındaki kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #12 Captan.Max dedi: Şunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben reset atamamışım, şimdi reset atsam bozulma gibi bir durum olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Captan.Max dedi: Şunu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben reset atamamışım, şimdi reset atsam bozulma gibi bir durum olur mu?
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 24 Ocak 2024 #13 HiAI dedi: Hocam ben reset atamamışım şimdi reset atsam bozulma gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Reset atın, fabrika ayarlarına döner, böylece kullanıcı adı ve şifreyi kabul eder. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
HiAI dedi: Hocam ben reset atamamışım şimdi reset atsam bozulma gibi bir durum olur mu? Genişletmek için tıkla... Reset atın, fabrika ayarlarına döner, böylece kullanıcı adı ve şifreyi kabul eder.
KS KS HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #14 Captan.Max dedi: Reset atın, fabrika ayarlarına döner, böylece kullanıcı adı ve şifreyi kabul eder. Genişletmek için tıkla... Hocam bozulmaz bu reset atınca değil mi evdekiler endişeli biraz Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Captan.Max dedi: Reset atın, fabrika ayarlarına döner, böylece kullanıcı adı ve şifreyi kabul eder. Genişletmek için tıkla... Hocam bozulmaz bu reset atınca değil mi evdekiler endişeli biraz
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 24 Ocak 2024 #15 HiAI dedi: Hocam bozulmaz bu reset atınca değil mi evdekiler endişeli biraz Genişletmek için tıkla... Bozulmaz tabii ki reset attığınızda modem fabrika ayarlarına döner. İnernete bağlanmak için Türk Telekom'un kullanıcı bilgilerini biliyorsunuz değil mi çünkü girmeniz gerekecek. Artı 0 Eksi
HiAI dedi: Hocam bozulmaz bu reset atınca değil mi evdekiler endişeli biraz Genişletmek için tıkla... Bozulmaz tabii ki reset attığınızda modem fabrika ayarlarına döner. İnernete bağlanmak için Türk Telekom'un kullanıcı bilgilerini biliyorsunuz değil mi çünkü girmeniz gerekecek.
KS KS HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #16 Captan.Max dedi: Bozulmaz tabii ki reset attığınızda modem fabrika ayarlarına döner. İnernete bağlanmak için Türk Telekom'un kullanıcı bilgilerini biliyorsunuz değil mi çünkü girmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam kuruluşa baktım da, PPP kullanıcı adı ne oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Captan.Max dedi: Bozulmaz tabii ki reset attığınızda modem fabrika ayarlarına döner. İnernete bağlanmak için Türk Telekom'un kullanıcı bilgilerini biliyorsunuz değil mi çünkü girmeniz gerekecek. Genişletmek için tıkla... Hocam kuruluşa baktım da, PPP kullanıcı adı ne oluyor?
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 24 Ocak 2024 #17 HiAI dedi: Hocam kuruluşa baktım da PPP kullanıcı adı ne oluyor? Genişletmek için tıkla... O senin internete bağlanman için gerek kullanıcı adı ve şifre onu mutlaka girmelisin müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
HiAI dedi: Hocam kuruluşa baktım da PPP kullanıcı adı ne oluyor? Genişletmek için tıkla... O senin internete bağlanman için gerek kullanıcı adı ve şifre onu mutlaka girmelisin müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.
KS KS HiAI Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 135 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2024 #18 Hocam çözüm için teşekkürler çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 24 Ocak 2024 #19 HiAI dedi: Hocam çözüm için teşekkürler çözüldü. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğuma sevindim, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
HiAI dedi: Hocam çözüm için teşekkürler çözüldü. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduğuma sevindim, çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.