İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 11 Ağustos 2022 #11 walter wick dedi: Sonra ne yapacağım Genişletmek için tıkla... Hocam Access Point içinde kablolu bağlantı gerekiyormuş. Kusura bakmayın yanlış hatırlıyormuşum. Bunun için Repeater özelliğinin olması gerekiyormuş.
walter wick dedi: Sonra ne yapacağım Genişletmek için tıkla... Hocam Access Point içinde kablolu bağlantı gerekiyormuş. Kusura bakmayın yanlış hatırlıyormuşum. Bunun için Repeater özelliğinin olması gerekiyormuş.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #12 İbrahim Arıkan dedi: Hocam Access Point içinde kablolu bağlantı gerekiyormuş. Kusura bakmayın yanlış hatırlıyormuşum. Bunun için Repeater özelliğinin olması gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman USB Wi-Fi almanın vakti gelmiş iyi günler
İbrahim Arıkan dedi: Hocam Access Point içinde kablolu bağlantı gerekiyormuş. Kusura bakmayın yanlış hatırlıyormuşum. Bunun için Repeater özelliğinin olması gerekiyormuş. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman USB Wi-Fi almanın vakti gelmiş iyi günler
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 11 Ağustos 2022 #13 walter wick dedi: Anladım hocam o zaman USB Wi-Fi almanın vakti gelmiş iyi günler Genişletmek için tıkla... Operation Mode kısmında Range Extender var mı?
walter wick dedi: Anladım hocam o zaman USB Wi-Fi almanın vakti gelmiş iyi günler Genişletmek için tıkla... Operation Mode kısmında Range Extender var mı?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #14 İbrahim Arıkan dedi: Operation Mode kısmında Range Extender var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok galiba
İbrahim Arıkan dedi: Operation Mode kısmında Range Extender var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok galiba
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 11 Ağustos 2022 #15 walter wick dedi: Hayır yok galiba Genişletmek için tıkla... O zaman mümkünse 5 GHz destekli USB Wi-Fi Adaptörü almanızı öneririm.
walter wick dedi: Hayır yok galiba Genişletmek için tıkla... O zaman mümkünse 5 GHz destekli USB Wi-Fi Adaptörü almanızı öneririm.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #16 İbrahim Arıkan dedi: O zaman mümkünse 5 GHz destekli USB Wi-Fi Adaptörü almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim
İbrahim Arıkan dedi: O zaman mümkünse 5 GHz destekli USB Wi-Fi Adaptörü almanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim
İbrahim Arıkan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2016 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 33 11 Ağustos 2022 #17 walter wick dedi: Öyle yapacağım hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Tam olarak yardımcı olmak isterdim ama cihaz yetersiz kaldı. Sizde kablo kullanmak istemediğiniz için buraya kadarmış
walter wick dedi: Öyle yapacağım hocam yardımlarınız için çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Tam olarak yardımcı olmak isterdim ama cihaz yetersiz kaldı. Sizde kablo kullanmak istemediğiniz için buraya kadarmış
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2023 #18 Cihazda böyle bir ayar var bu ayar ile kablosuz bağlayabilir miyim? @Disty
Disty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2015 Mesajlar 3.233 Makaleler 16 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri ROG Strix X570-F R7 5800X3D 96GB 3200 MHz CL16 RAM CM ML 240L AIO RX 7900 XTX 24 GB ARC A770 16 GB Boot: WD Blue 1 TB NVMe 8 TB BTRFS (Single): 2x Samsung 990 Pro 4TB NVMe 2 TB BTRFS (Mirrored): Segate Barracuda 2 TB HDD 2x WD Blue 1 TB 2.5" HDD Cinsiyet Erkek Meslek Waifu Mühendisliği 1 Aralık 2023 #19 walter wick dedi: Eki Görüntüle 2037112 Cihazda böyle bir ayar var bu ayar ile kablosuz bağlayabilir miyim? @Disty Genişletmek için tıkla... Bu mod ana routera kablolu bağlamak için. Tamamen kablosuz için Wireless Repeater modu olmalı. Görsel ne olduğunu iyi açıklamış zaten.
walter wick dedi: Eki Görüntüle 2037112 Cihazda böyle bir ayar var bu ayar ile kablosuz bağlayabilir miyim? @Disty Genişletmek için tıkla... Bu mod ana routera kablolu bağlamak için. Tamamen kablosuz için Wireless Repeater modu olmalı. Görsel ne olduğunu iyi açıklamış zaten.