Çözüldü Modem ne işe yarar?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Ya ben bir şey soracağım, modem ne işe yarıyor?

Yani interneti filan mı hızlandırıyor Ping'imi düşürüyor? Bende 50 Megabit TT kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yani interneti filan mı hızlandırıyor Ping'imi düşürüyor? Bende 50 megabit TT kullanıyorum.

Öncelikle hız konusu altyapıya göre değişir modemle alakası yoktur ama modem farkı belki çok az hızlandırabilir Türk Telekom'un modemleri çok kalitesiz çoğu zaman hız düşüşleri ping artışı olabiliyor ve çok ısınıyor ama kaliteli modemde bu sorunlar olmaz hız çoğu zaman sabit kalır kolay kolay ısınmaz tabii altyapın dandik veya hiç yok ise hızı da arttırmaz çok da fark olmaz.

Yani interneti filan mı hızlandırıyor Ping'imi düşürüyor? Bende 50 megabit TT kullanıyorum.

Öncelikle hız konusu altyapıya göre değişir modemle alakası yoktur ama modem farkı belki çok az hızlandırabilir Türk Telekom'un modemleri çok kalitesiz çoğu zaman hız düşüşleri ping artışı olabiliyor ve çok ısınıyor ama kaliteli modemde bu sorunlar olmaz hız çoğu zaman sabit kalır kolay kolay ısınmaz tabii altyapın dandik veya hiç yok ise hızı da arttırmaz çok da fark olmaz.

Çözüm
Sağolun benim tabirimce hiç bir işe yaramıyormuş
Bize verilen modem pek ısınmıyor ama tamamen sabit. Teşekkür ederim

Sağ olun benim tabirimce hiçbir işe yaramıyormuş
Bize verilen modem pek ısınmıyor ama tamamen sabit. Teşekkür ederim.

Rica ederim. Eğer internetin hızından ve ping değerinden memnun ise değiştirmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…