Modem önerisi

CnrOzlp

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar.

TTNET'in verdiği modemi kullanıyorum, yaklaşık 3 sene oldu artık değiştirmek istiyorum.

İnternet hızım 35MB download, 5.5 MB upload. Hangi modemi almalıyım? Oyun oynuyorum ve özellikle maç izliyorum, internetin yettiği kadar :) zaten çok yüksek bağlantı hızım yok en azından kaliteli bir modem ile alabileceğim en yüksek verimi almak istiyorum. Wi-Fi'den daha çok Ethernet ile kullanıyorum interneti. Ne tür bir modem almalıyım pek bilgim yok açıkcası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Keenetic Omni DSL modemini kullanıyorum çok memnunum. Özellikleri hakkında detaylı bilgi yazmayacağım. Detaylı araştırıp görebilirsin ve kafana bir şey takılırsa sorabilirsin.

Keenetic Omni DSL modemini kullanıyorum çok memnunum. Özellikleri hakkında detaylı bilgi yazmayacağım. Detaylı araştırıp görebilirsin ve kafana bir şey takılırsa sorabilirsin.
Modem için wifi bağlantısının kopma sorunu var diyorlar. Böyle bir durum yaşadınız mı? Ayrıca WİFİ çekim gücü diğer modemlere kıyasla nasıl?
Ben Tenda V1200 ve Asus DSL N16P kullandım. Tenda wifi olarak çok iyi ama Asus rezaletti. Hatta Tenda'yla Kenetic Extra DSL modem arasında kalıp Broadcom yongasını kullandıkları için Tenda'yı almıştım.

Arkadaşın dediği gibi kopmalar oluyor mu? Ayrıca ethernet ile kullanıyorsanız performansı nasıl benim için en kritik nokta bu aslında Wifi'dan ziyade.

Modem için wifi bağlantısının kopma sorunu var diyorlar. Böyle bir durum yaşadınız mı? Ayrıca WİFİ çekim gücü diğer modemlere kıyasla nasıl?
Ben Tenda V1200 ve Asus DSL N16P kullandım. Tenda wifi olarak çok iyi ama Asus rezaletti. Hatta Tenda'yla Kenetic Extra DSL modem arasında kalıp Broadcom yongasını kullandıkları için Tenda'yı almıştım.
Diğer modemlere kıyasla onlarla aynı olduğunu söyleyebilirim. Bundan önce TP-Link ve Zyxel olmak üzere iki tane modem kullandım. İkisini de Türk Telekom vermişti, onlardan çok farklı diyemeyeceğim benzer düzeydeler. Daha iyi çekim kalitesi için Extra DSL alınabilir. Kopma sorunu olarak daha önce hiç yaşamadım böyle bir durum.
Arkadaşın dediği gibi kopmalar oluyor mu? Ayrıca ethernet ile kullanıyorsanız performansı nasıl benim için en kritik nokta bu aslında Wifi'dan ziyade.
35 Mbps Download, 6 Mbps Upload hat değerlerim var. Diğer modemlerden geçtikten sonra performansımın arttığını söyleyeceğim fakat kendi altyapım çok iyi olmadığı için bunu bana sürekli hissetirmiyor. Özellikle akşam saatlerinde yoğunluktan dolayı daha yüksek ping ve düşük indirme hızı alıyorum ama dediğim gibi bu modemin suçu değil.

Evet, aynı hızları alıyorum bende ki özellikle akşam saatleri yoğunluktan ötürü klasik sorunlar.Tamamdır araştıracağım, teşekkür ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı