kroaura Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #1 TurkNet'e geçiş yapacağım için modem lazım. VDSL olacakmış. Kendileri istersek modem de veriyorlarmış ZyXEL galiba 800 küsur TL'ye. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
TurkNet'e geçiş yapacağım için modem lazım. VDSL olacakmış. Kendileri istersek modem de veriyorlarmış ZyXEL galiba 800 küsur TL'ye. Ne yapmalıyım?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #2 Yani TurkNet VDSL ise Millenicom önerrim. 169 TL değmez. Bir de modem için bütçe yazın ona göre öneri yapsınlar. Artı 0 Eksi
Yani TurkNet VDSL ise Millenicom önerrim. 169 TL değmez. Bir de modem için bütçe yazın ona göre öneri yapsınlar.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Temmuz 2022 #3 kroaura dedi: TurkNet'e geçiş yapacağım için modem lazım. VDSL olacakmış. Kendileri istersek modem de veriyorlarmış ZyXEL galiba 800 küsur TL'ye. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Verdikleri modem iyi ben kullanıyorum ama 800 TL pahalı. Bütçeniz var ise Keenetic Extra DSL alın. Artı 0 Eksi
kroaura dedi: TurkNet'e geçiş yapacağım için modem lazım. VDSL olacakmış. Kendileri istersek modem de veriyorlarmış ZyXEL galiba 800 küsur TL'ye. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Verdikleri modem iyi ben kullanıyorum ama 800 TL pahalı. Bütçeniz var ise Keenetic Extra DSL alın.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.919 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2022 #4 Format at knk dedi: Yani TurkNet VDSL ise Millenicom önerrim. 169 TL değmez. Bir de modem için bütçe yazın ona göre öneri yapsınlar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. 170 TL VDSL TurkNet için değmez. Millenicom öneririm. Artı 0 Eksi
Format at knk dedi: Yani TurkNet VDSL ise Millenicom önerrim. 169 TL değmez. Bir de modem için bütçe yazın ona göre öneri yapsınlar. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. 170 TL VDSL TurkNet için değmez. Millenicom öneririm.