Jochen Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #11 sp33d dedi: Hocam şu an size 16Mbps download ve 0.7Mbps civarı upload verilmekte. Fakat tam detaylı istatistikler bu sayfada da yok. SNR marjı, hat zayıflaması gibi kavramların olduğu bir sayfa olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tek tek baktım ama dediğiniz gibi bir şeye rastlamadım maalesef :S.
sp33d dedi: Hocam şu an size 16Mbps download ve 0.7Mbps civarı upload verilmekte. Fakat tam detaylı istatistikler bu sayfada da yok. SNR marjı, hat zayıflaması gibi kavramların olduğu bir sayfa olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Tek tek baktım ama dediğiniz gibi bir şeye rastlamadım maalesef :S.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.228 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 6 Ekim 2020 #12 Şöyle bir yer olması gerekiyor.
Jochen Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #13 sp33d dedi: Şöyle bir yer olması gerekiyor.Eki Görüntüle 692384 Genişletmek için tıkla... Yok vallahi :/
sp33d dedi: Şöyle bir yer olması gerekiyor.Eki Görüntüle 692384 Genişletmek için tıkla... Yok vallahi :/
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 6 Ekim 2020 #14 Jochen dedi: Yok vallahi :/ Genişletmek için tıkla... Yönetim veya diagnostik diye bir sekme varsa oranın altında istatistikler kısmına bak. Çoğu modemde ya girişte ya da bahsettiğim yerde bulunur.
Jochen dedi: Yok vallahi :/ Genişletmek için tıkla... Yönetim veya diagnostik diye bir sekme varsa oranın altında istatistikler kısmına bak. Çoğu modemde ya girişte ya da bahsettiğim yerde bulunur.
Jochen Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2020 #15 24099 dedi: Yönetim veya diagnostik diye bir sekme varsa oranın altında istatistikler kısmına bak. Çoğu modemde ya girişte ya da bahsettiğim yerde bulunur. Genişletmek için tıkla... Bulamadım, modem arayüzünü tanıtan şöyle bir video var bir bakın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
24099 dedi: Yönetim veya diagnostik diye bir sekme varsa oranın altında istatistikler kısmına bak. Çoğu modemde ya girişte ya da bahsettiğim yerde bulunur. Genişletmek için tıkla... Bulamadım, modem arayüzünü tanıtan şöyle bir video var bir bakın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et