Modem reset zararlı mıdır?

yunus emre turko

Femtopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Her 5 ayda bir modeme reset atılırsa internette bir yavaşlama ya da modemde bir sorun oluşur mu?

Olmuyor merak etme.Bizimki vodafone hep reset atarız internet öyle düzelir ama sen niye 5 ayda bir reset atçan onu anlamadım.

Arayüzünde vardır hocam. Şimdi ben modem arayüzünüzü bilmiyorum ki yardımcı olayım. Modeminizin arayüzünde bir yerlerde saklıdır.

Peki, genelde ne yazar? Benimki Netmaster, güvenlik kısmına giriyorum, yeniden başlat diye bir seçenek var.

Fabrika ayarlarına dön diye bir seçenek var hocam ama devre dışı.
Hocam, ben modemden reset atarsam modemde bir sorun oluşuyor mu ya da internette?

Fabrika ayarlarına dön diye bir seçenek var hocam ama devre dışı.

Hocam, ben modemden reset atarsam modemde bir sorun oluşuyor mu ya da internette?

Fabrika ayarlarına dön seçeneği devre dışı ise size sorun olunca modem'in arkasından sıfırlayın demeye çalışmışlar. Modemin arkasını kullanarak sıfırlayınız. Yüksek ihtimalle sorun olmaz ama yine de arayüzden reset daha sağlıklı gelmiştir hep bana. Arayüzden sıfırlanmıyor ise arkasından sıfırlayın hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…