Modem reseti nasıl olmalı?

Yedinci Mühür

Decapat
Vodafonet modeme sahibim. Resetlemek istiyorum lakin sonrasında problem olabilir mi diye yazmak istedim. Resetleme nasıl yapılır ve sonrasında neler isteniyor. Neleri ezberlemek gerek bilgi verir misiniz?

Modeminizi reset tuşu ile sıfırlamak için: Modeminizin üzerinde, muhtemelen arka tarafında, yanında RESET yazan küçük deliği bulun. Reset düğmesine 10-15 saniye kadar basılı tutun. Düğmeye basmayı bırakınca modemin tüm ışıkları sönecek ve ardından yeniden çalışmaya başlayacaktır.

Reset işlemi sonrası bir şey yapmanıza gerek yok. Otomatik kurulacaktır.

Vodafonet modeme sahibim. Resetlemek istiyorum lakin sonrasında problem olabilir mi diye yazmak istedim. Resetleme nasıl yapılır ve sonrasında neler isteniyor. Neleri ezberlemek gerek bilgi verir misiniz?
Kullanıcı adını ve şifreni bi kenara not al. Az önce ben de modemi resetledim bazı sorunlardan dolayı. TTNet kullanıyorum.

Reset sonrası bazı modemlerde kurulum gerekiyor Vodafone'da var mı bilmiyorum kurulum için operetörün verdiği kullanıcı adı ve şifre gerekiyor reset için modemin arkasında küçük nokta olması lazım ona ince uçlu bir şey ile ortalama 20 30 saniye basılı tutuyorsun.

Modemin arkasında yazan ilk şifre ve ada dönecektir. Sağ tarafında delik var ona toplu iğne ile 10 saniye basılı tut işıklar yanıp sönecek sıfırlandı.

Modem eğer aşağıdakinden ise reset tuşuna bir kürdan yardımıyla 10 saniye basılı tutun ardından resetlenip kendi kendine ayarlanacaktır. 4 Senedir Vodafone ve bu modemi kullanıyorum başka sorun varsa sorabilirsin.
10484341112882.jpg

Modem eğer aşağıdakinden ise reset tuşuna bir kürdan yardımıyla 10 saniye basılı tutun ardından resetlenip kendi kendine ayarlanacaktır. 4 Senedir Vodafone ve bu modemi kullanıyorum başka sorun varsa sorabilirsin.
Eki Görüntüle 634243
Eski model bir modem. Modem pc'ye bağlı olduğundan herhangi bir sıkıntı olsa dahi şifreyi bulabilir miyim?

Mutlaka modemin arkasında yazar bakarsan bulabilirsin belki İngilizce yazar ama yazar mutlaka.

Dosya Ekleri

• IMG_20200808_183205.jpg
    IMG_20200808_183205.jpg
    953,3 KB · Görüntüleme: 64
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı