Modem resetleme sonrası "Kablosuz ağda oturum açın" hatası

Makaleler
2
Yer
Türkiye
Merhaba modeme reset atmıştım. Sonra modem arayüzüne girip kullanıcı adını ve şifreyi başarılı bir şekilde girdim. Fakat kablosuz ağa bağlandığımda" kablosuz ağda oturum açın" hatası veriyor. İnternetten araştırdığımda ödenmemiş faturadan kaynaklı olduğu yazıyordu. Fakat ödenmemiş faturam bulunmuyor. Modemi kapat aç, ağı unut gibi türlü türlü şeyler denedim. Ama bir sonuca varamadım. Herhangi bir bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201124-185840_Chrome.jpg
    Screenshot_20201124-185840_Chrome.jpg
    11,1 KB · Görüntüleme: 285
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba modeme reset atmıştım. Sonra modem arayüzüne girip kullanıcı adını ve şifreyi başarılı bir şekilde girdim. Fakat kablosuz ağa bağlandığımda" kablosuz ağda oturum açın" hatası veriyor. İnternetten araştırdığımda ödenmemiş faturadan kaynaklı olduğu yazıyordu. Fakat ödenmemiş faturam bulunmuyor. Modemi kapat aç, ağı unut gibi türlü türlü şeyler denedim. Ama bir sonuca varamadım. Herhangi bir bilginiz var mı?

Yeniden resetleyin olmaz ise modem arayüzüne girin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı