GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Haziran 2022 #1 Modemi iğne ile resetledikten sonra ortadaki ışık yanmadı ve internete bağlanamıyorum şu an. Ne yapmalıyım?
Modemi iğne ile resetledikten sonra ortadaki ışık yanmadı ve internete bağlanamıyorum şu an. Ne yapmalıyım?
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #2 Bende de öyle olmuştu. İnternet hizmetlerini aradım. Geldiler, yaptılar gittiler hocam.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #3 Müşteri hizmetlerini araman lazım, bende resetledim aradım çözdüler.
GreatArcher Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 4.227 Makaleler 1 Çözümler 4 23 Haziran 2022 #4 Zyplux dedi: Müşteri hizmetlerini araman lazım, bende resetledim aradım çözdüler. Genişletmek için tıkla... Hocam Wifi ile internete bağlanıyor ama. Ethernet ile bağlanamıyorum ve aslında resetlediğim modem değil router.
Zyplux dedi: Müşteri hizmetlerini araman lazım, bende resetledim aradım çözdüler. Genişletmek için tıkla... Hocam Wifi ile internete bağlanıyor ama. Ethernet ile bağlanamıyorum ve aslında resetlediğim modem değil router.