longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #11 zimo dedi: Onu paylaşmadığım sürece kimse bulamaz herhalde dime sizede azcık fazla soru sordum kusura bakmayın bu konularda azcık korkum varda Genişletmek için tıkla... Ne kusuru, sikinti degil dostum bunlar herkesin basina geliyor son zamanlarda. Yok bir sey yapamazlar o adresi bilmiyorlarsa.
zimo dedi: Onu paylaşmadığım sürece kimse bulamaz herhalde dime sizede azcık fazla soru sordum kusura bakmayın bu konularda azcık korkum varda Genişletmek için tıkla... Ne kusuru, sikinti degil dostum bunlar herkesin basina geliyor son zamanlarda. Yok bir sey yapamazlar o adresi bilmiyorlarsa.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.508 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 11 Ağustos 2022 #12 IP adresiniz statik. Para karşılığı değişmemesini sağlıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini arayıp değiştirtin.
IP adresiniz statik. Para karşılığı değişmemesini sağlıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini arayıp değiştirtin.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #13 389072 dedi: IP adresiniz statik. Para karşılığı değişmemesini sağlıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini arayıp değiştirtin. Genişletmek için tıkla... Hocam Speedtest sonucundaki IP'den bahsediyordu, o IP ISS'e ait diye biliyorum ve bu da degismez diye biliyorum.
389072 dedi: IP adresiniz statik. Para karşılığı değişmemesini sağlıyorsunuz. Müşteri hizmetlerini arayıp değiştirtin. Genişletmek için tıkla... Hocam Speedtest sonucundaki IP'den bahsediyordu, o IP ISS'e ait diye biliyorum ve bu da degismez diye biliyorum.