DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 17 Mayıs 2021 #1 TurkNet fiber kullanıyorum modemi resetledim internet gitti. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #2 Modem Kurulumu Yapmak İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? TurkNet ilk yardım sayfasına hoş geldiniz! Çeşitli markalardaki modem kurulumu hakkında tüm detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz. turk.net
Modem Kurulumu Yapmak İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? TurkNet ilk yardım sayfasına hoş geldiniz! Çeşitli markalardaki modem kurulumu hakkında tüm detaylara sayfamızdan ulaşabilirsiniz. turk.net
D DemirBey154 Hectopat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 195 Çözümler 1 17 Mayıs 2021 #3 DarkReader dedi: TurkNet fiber kullanıyorum modemi resetledim internet gitti. Genişletmek için tıkla... Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz?
DarkReader dedi: TurkNet fiber kullanıyorum modemi resetledim internet gitti. Genişletmek için tıkla... Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz?
L Lypher Hectopat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 651 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #4 DarkReader dedi: TurkNet fiber kullanıyorum modemi resetledim internet gitti. Genişletmek için tıkla... Sadece internetmi yoksa bütün düğmeler mi?
DarkReader dedi: TurkNet fiber kullanıyorum modemi resetledim internet gitti. Genişletmek için tıkla... Sadece internetmi yoksa bütün düğmeler mi?
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #5 Modeme kullanıcı adı ve şifreyi girmen lazım TurkNet'in verdiği.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 17 Mayıs 2021 #6 Web dedi: Modeme kullanıcı adı ve şifreyi girmen lazım TurkNet'in verdiği. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapıyorum ama sadece kabloyla bağlanabiliyorum. DemirBey154 dedi: Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Resetlemeden önce çalışıyordu. DemirBey154 dedi: Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Resetlemeden önce çalışıyordu. DemirBey154 dedi: Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Resetlemeden önce çalışıyordu. DemirBey154 dedi: Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Resetlemeden önce çalışıyordu.
Web dedi: Modeme kullanıcı adı ve şifreyi girmen lazım TurkNet'in verdiği. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle yapıyorum ama sadece kabloyla bağlanabiliyorum. DemirBey154 dedi: Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Resetlemeden önce çalışıyordu. DemirBey154 dedi: Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Resetlemeden önce çalışıyordu. DemirBey154 dedi: Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Resetlemeden önce çalışıyordu. DemirBey154 dedi: Fişten takıp çıkarmayı ve kablolar gevşediyse oturtup tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Resetlemeden önce çalışıyordu.
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #7 Wifi aç. Wifi ayarlarını kontrol et.
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 17 Mayıs 2021 #8 Wifi açıkta acaba ethwan dan mı yapcam fiberin kurulumunu Belki onu yapmadım onunla alakası olabilir mi?
Wifi açıkta acaba ethwan dan mı yapcam fiberin kurulumunu Belki onu yapmadım onunla alakası olabilir mi?
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #9 Fiber kurulumu diye bir şey yok. Modemin içine kullanıcı adı şifresi girilecek. Sonra gerekiyorsa wifi ayarları yapılacak. Wifi mı bağlanamıyorsun, ne yapmak istiyorsun?
Fiber kurulumu diye bir şey yok. Modemin içine kullanıcı adı şifresi girilecek. Sonra gerekiyorsa wifi ayarları yapılacak. Wifi mı bağlanamıyorsun, ne yapmak istiyorsun?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 17 Mayıs 2021 #10 Aynen wifi ye bağlanamıyorum, kablo çalışıyor.