Arkadaşlar. Bir modem alacağım fakat anlamadığım bir nokta var. Modem ile modem router farklıdır deniyor ve bütün ürünlerse modem router yazıyor. ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol Fiyatı Yani bu ürün kabloyu takıp interneti kullandığımız modem ürünü değil mi?
Arkadaşlar. Bir modem alacağım fakat anlamadığım bir nokta var. Modem ile modem router farklıdır deniyor ve bütün ürünlerse modem router yazıyor. ASUS DSL-AC51 DualBand-Ebeveyn Kontrol Fiyatı yani bu ürün kabloyu takıp interneti kullandığımız modem ürünü değil mi?
Hocam yanlış bilmiyorsam bu cihaz modeminizin sinyalini güçlendiriyor mesela atıyorum üst komşuyla ortak kullanacaksınız üst komşunuz bu cihazı alıyor ve bu cihazda sizin modeminizden sinyali alıp üst komşunuzun bütün odalarına daha kuvvetli şekilde dağıtıyor (ben böyle biliyorum yanlışım varsa kusura bakmayın)
Hocam yanlış bilmiyorsam bu cihaz modeminizin sinyalini güçlendiriyor mesela atıyorum üst komşuyla ortak kullanacaksınız üst komşunuz bu cihazı alıyor ve bu cihazda sizin modeminizden sinyali alıp üst komşunuzun bütün odalarına daha kuvvetli şekilde dağıtıyor (ben böyle biliyorum yanlışım varsa kusura bakmayın)
Hocam konu dışına taşacak birazcık ama evimde TTNET'in vermiş olduğu modemlerden kullanıyorum, oyun oynarken ping değerleri yan odaya geçtiğimde çok yüksek oluyor. Bunu gidermem için ne öneriyorsunuz? Yan odada başkası internete bağlandığı zaman da aşırı hız düşümü yaşıyorum.
Hocam konu dışına taşacak birazcık ama evimde TTNET'in vermiş olduğu modemlerden kullanıyorum oyun oynarken ping değerleri yan odaya geçtiğimde çok yüksek oluyor bunu gidermem için ne öneriyorsunuz? Yan oda da başkası internete bağlandığı zaman da aşırı hız düşümü yaşıyorum.
yüksek desteğiniz için teşekkür ederim evimde 5 yıldır kullandığım bi modemim var ve son dönemde sürekli kopmalar ve sıkıntı yaşıyorum bu yüzden bir yenisini almaya karar verdim ve önerilerinizi rica ediyorum bütçemi 500 550 liraya kadar zorlarım iyi birşey almak istiyorum şimdiden teşekkürler