Modem Saldırı Altında mı?

ogzhnatas

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, modemim'in log kısmında;
  • DROP TCPSAMBA Request‭
  • ACCEPT HTTP Request‭
  • ‭ACCEPT UDPSAMBA Request
  • DROP ICMP Request‭
  • ‭Intrusion
  • DROP FTP Request‭
  • ‭ACCEPT ICMP Request‭
  • DROP HTTP Request‭ gibi uyarılar oluyor ve arada bir geliyorlar lütfen bir yardım eder misiniz? Bunlar nedir cevaplayabilir misiniz? Nasıl çözebilirim bu sorunları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem bu uyarıyı direk sizemi gönderiyor ?
Ayrıca GlassWire adlı yazılımdan modemdeki uyarıları daha rahatlıkla görebilirsin, GlassWire'da uyarı veriyorsa Ekran Görüntüsü atabilirmisin ?

Modem bu uyarıyı direk sizemi gönderiyor ?

Ayrıca GlassWire adlı yazılımdan modemdeki uyarıları daha rahatlıkla görebilirsin, GlassWire'da uyarı veriyorsa Ekran Görüntüsü atabilirmisin ?
bana göndermiyor ben girip sistem logdan bakıyorum orada uyarılarda görünüyor 15 20 dk da bir oluyor bir tane

bana göndermiyor ben girip sistem logdan bakıyorum orada uyarılarda görünüyor 15 20 dk da bir oluyor bir tane
Bunun birden fazla nedeni var benim bildiğim eğer bunu bilgisayarınıza gönderiyo olsaydı büyük ihtimal sizi izlemeye çalışan biri olurdu, internet sağlayıcınızdan teknik destek isteyin korkulacak birşey yok bence.

tamam çok teşekkür ederim destek isteyeceğim. bu glasswire etkili bir program mı acaba az önce kurdum sürekli saklasam mı bilgisayarımda

tamam çok teşekkür ederim destek isteyeceğim. bu glasswire etkili bir program mı acaba az önce kurdum sürekli saklasam mı bilgisayarımda
GlassWire aynı zamanda bir FireWall internetinizi kötü amaçlı kullanan programları engeller ben eskiden bu tür işlerle çok uğraştığım için tabi merak var ozaman GlassWire kullanıyodum ve bayada iyi çalışıyordu tabi yine aynı FireWall mantığının biraz daha hızlısı ve iyisi diye biliriz ayrıca interneti hangi cihazın kullandığınıda görebilirsin.

çok teşekkür ederim rahatlattın beni, torrentten de bundan sonra bir şey indirmem

SO ile iletişime geçin. En sağlıklı bilgiyi onlar verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…