A awoxf Decapat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 554 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:42 #1 Modem satıyorum ve alıcı cihazın seri numarasını istiyor. Atmalı mıyım? Modemi önceden kullandım sorun olur mu?
Modem satıyorum ve alıcı cihazın seri numarasını istiyor. Atmalı mıyım? Modemi önceden kullandım sorun olur mu?
tahatrkk Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 242 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:49 #2 Bir sorun olmaz belki orijinal olup olmadığına bakmak istiyordur.
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 2.176 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:50 #3 awoxf dedi: Modem satıyorum ve alıcı cihazın seri numarasını istiyor. Atmalı mıyım? Modemi önceden kullandım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Satmadan önce, reset atın. Bir şey olmaz.
awoxf dedi: Modem satıyorum ve alıcı cihazın seri numarasını istiyor. Atmalı mıyım? Modemi önceden kullandım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Satmadan önce, reset atın. Bir şey olmaz.
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 550 Çözümler 14 Yer Türkiye Bugün 16:57 #4 awoxf dedi: Modem satıyorum ve alıcı cihazın seri numarasını istiyor. Atmalı mıyım? Modemi önceden kullandım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Modemin arkada reset var, kurdan veya igne ile basın 15-30 saniye ışık yanıp sönünce bırakın. Bir şey olmaz seri numarasindan.
awoxf dedi: Modem satıyorum ve alıcı cihazın seri numarasını istiyor. Atmalı mıyım? Modemi önceden kullandım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Modemin arkada reset var, kurdan veya igne ile basın 15-30 saniye ışık yanıp sönünce bırakın. Bir şey olmaz seri numarasindan.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.272 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:24 #5 awoxf dedi: Modem satıyorum ve alıcı cihazın seri numarasını istiyor. Atmalı mıyım? Modemi önceden kullandım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kablonet modemi satıyorsan normaldir.
awoxf dedi: Modem satıyorum ve alıcı cihazın seri numarasını istiyor. Atmalı mıyım? Modemi önceden kullandım sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kablonet modemi satıyorsan normaldir.