Çözüldü Modem sıfırlama sonrası Wi-Fi yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar, modemi resetledim ve 192.168.1.1'den hızlı kurulum yaptım ama Wi-Fi gelmiyor. Eksik bir şey mi yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar müşteri temsilcisini aradım ve durumu ilettim. Kadın her şeyi yaptı ama yine olmadı. Daha sonra arıza kaydı oluşturdu aradan 10 dakika geçti internet geldi. Teşekkürler hepinize.
e o zaman açıklasana niye biliyorum sorun bende deyip duruyorsun? Söyle de arkadaş sorununu çözsün.
Hocam anlatması biraz uzunda siz yazarken yazmak istemedim kusura bakmayın.Modem arayüzüne gireceğiz sonra orda Genişbant var oraya giriyoruz.

Bulamadım hocam.

TTNET hocam.

Modem üzerinde wps ile Wi-Fi diye tuş var hocam.

Belki de Wi-Fi tuşudur deneyin bir hocam her çözümü deneyin bende de her resetlediğimde böyle oluyor bu şekilde hallediyorum.

Merhaba eğer onceden ınternet şifresini değiştiysen internet seçme yerine gir (sağ alttaki) Wi-Fi'ni unut de ondan sonra modem arkasındaki şifreyi gir ondan sonra 192.168.1.1 yaparak eski şifreyle değiştir yukarıdakı adımları tekrar uygula diğer cihazlar otomatik düzelicektir. Bir teşekkürü alırım.

Sonra VDSL ya da ADSL ya da fiber hangisini kullanıyorsanız orada yazan kalem simgesine basın.

Sonra buraya sana verdikleri modem şifre bilgisini yani PPP kullanıcı adını ve şifresini gireceksin eğer PPP kullanıcı adını bilmiyorsan Online işlemlere gir orada öyle bir bölüm olması lazım neyse PPP kullanıcı adını girdikten sonra kaydete bas sonra internetini kullanabilirsin.

Arkadaşlar müşteri temsilcisini aradım ve durumu ilettim. Kadın her şeyi yaptı ama yine olmadı. Daha sonra arıza kaydı oluşturdu aradan 10 dakika geçti internet geldi. Teşekkürler hepinize.
Dediğim gibi, müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntı ortadan kalkıyor. Modeme reset attığınız için tüm bilgiler sıfırlanıyor, kurulumu da onlar yapıyor. Bilmem fark ettiniz mi ama modemi resetledikten sonra, atıyorum sizin internet adınız "Ahmet" idi. Reset attıktan sonra internet adı "Super_online_xxxx" olması gerekiyor.

Turk_telekom**** öyle bir şeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…