M Mustafa aslan_21 Kilopat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 47 7 Ağustos 2022 #1 Modemi resetledikten sonra ağda oturum açın hatası vermeye başladı. Ne yaptıysam düzeltemedim.
Baguvix61 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #2 Aboneliğinizdeki hesapla giriş yapmanız gerekli. Artı 0 Eksi
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #3 Kullanıcı adı ve şifrenizi modem arayüzünde hızlı kurulum alanına girmeniz lazım. Eğer bilmiyorsanız ISS ile iletişime geçin. Artı 0 Eksi
Kullanıcı adı ve şifrenizi modem arayüzünde hızlı kurulum alanına girmeniz lazım. Eğer bilmiyorsanız ISS ile iletişime geçin.
KS KS M Mustafa aslan_21 Kilopat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 47 7 Ağustos 2022 #4 voici cest moz dedi: Kullanıcı adı ve şifrenizi modem arayüzünde hızlı kurulum alanına girmeniz lazım. Eğer bilmiyorsanız ISS ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım fakat yine olmadı wan ayarlarına girin diyor düzelmediyse Artı 0 Eksi
voici cest moz dedi: Kullanıcı adı ve şifrenizi modem arayüzünde hızlı kurulum alanına girmeniz lazım. Eğer bilmiyorsanız ISS ile iletişime geçin. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım fakat yine olmadı wan ayarlarına girin diyor düzelmediyse
CYBER SHADOW Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 3.167 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 7 Ağustos 2022 #5 Çok basit işem ag yöneticisinin ayarlarına girin hangi neti kullanıyorsanız internette yazar kullanıcı adı şifre kısmı oradan modem ayarlarını yapın. Artı 0 Eksi
Çok basit işem ag yöneticisinin ayarlarına girin hangi neti kullanıyorsanız internette yazar kullanıcı adı şifre kısmı oradan modem ayarlarını yapın.
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #6 Telefon veya bilgisayarda "ağda oturum açın" ibaresinin üzerine tıklayın sizi nereye yönlendiriyor? Artı 0 Eksi
KS KS M Mustafa aslan_21 Kilopat Katılım 12 Ekim 2018 Mesajlar 47 7 Ağustos 2022 #7 voici cest moz dedi: Telefon veya bilgisayarda "ağda oturum açın" ibaresinin üzerine tıklayın sizi nereye yönlendiriyor? Genişletmek için tıkla... Google'a yönlendiriyor sorunu çözmeye çalışıyoruz diye bekletiyor ama hiçbir şey olmuyor 1 saat bekledim. Artı 0 Eksi
voici cest moz dedi: Telefon veya bilgisayarda "ağda oturum açın" ibaresinin üzerine tıklayın sizi nereye yönlendiriyor? Genişletmek için tıkla... Google'a yönlendiriyor sorunu çözmeye çalışıyoruz diye bekletiyor ama hiçbir şey olmuyor 1 saat bekledim.