Merhabalar,
Ben TP-Link 8961n 2 anten 300Mbps ADSL modemi yıllardır kullanmaktayım altyapım ADSL destekliyor fakat ben VDSL ve/veya fiber destekli bir modem almak istiyorum TurkNet kullanıyorum ve Türk telekoma dilekçe verdiğim takdirde altyapımda bir geliştirme olabileceğini tarafıma ilettiler. ADSL modemle oyunlarda loss sorunu ve 100+ ping görürken elime şans eseri geçen bir TP-Link 9970V3 (Türk Telekom'un verdiği modem) ile loss ortadan kalktı ve 2Mbps hızım arttı. Ben de oyunlarda beni mutlu edecek özellikle CS:GO oynarken paket kaybı ve ping problemlerimi ortadan umut ediyorum ki yüksek ölçüde kaldıracak bir VDSL veya fiber modem tavsiyesi istiyorum.
Aklımda TP-Link Archer VR300 vardı fakat dün 369 TL iken bugün 420-480 bandına çekilmiş ve hakkında söylenenler kafamı karıştırdı sizden hem bu modem alınır mı, alınmaz ise alternatifleri ve alternatiflerinin de 400-450 bandını geçmemesi koşuluyla öneriler bekliyorum.
ZyXEL VMG3625-T50b modemi TurkNet'ten 385 TL ile alabiliyormuşum hiç ZyXEL kullanmadım nasıldır bilmiyorum yanı sıra Tenda V1200 AC1200 vdsl/adsl2+ modem router da 420 gibi bir fiyata tekamül ediyor fakat bu markayı hiç duymadım aydınlatırsanız sevinirim.
Vaktiniz için teşekkürler.