Çözüldü Modem üzerinde turuncu ışık yanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

atilla5202

Hectopat
Merhabalar,

Modem üzerinde Wi-Fi simgesinin yanındaki simge turuncu renkte yanıyor. Tam olarak ne simgesi olduğunu bilmediğim için internette araştırma yapamadım. Birkaç şey baktım ne simgesi diye. DSL simgesi yazıyordu ama tam emin olamadım. Bunu nasıl çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden herkese teşekkürler.

Not: wifi internete bağlanmıyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-03-16 at 12.17.54.jpeg
    88,2 KB · Görüntüleme: 573
Son düzenleme:
Çözüm
Şu an yeşil yandı internet diğeri hala turuncu. Ne yapmamız gerekir?

Eklediğim fotoğrafta kırmızı halka ile işaretlediğim yer yeşil yanıyorsa sorununuzun şu andan itibaren ortadan kalmış olması gerekiyor. Sorununuz hala devam ediyor mu?

Hocam benim modemim biraz eski modemimde DSL kablosu takıldığı andan sonra turuncu lamba yanmaya başlıyor. Sizinkinde fazladan bir lamba olmadığı için Wi-Fi ışığı turuncu yanıyor olabilir. İnternet kullanabilir durumda ise turuncu yanması normaldir. Modeminizde sıkıntı yok.

İnternet yok şu anda restart attım modem böyle
İnterneti şuanda kullanabiliyorsanız vdsl olmuştur.
İnternet yok maalesef olsa zaten kullanmaya devam ederdik direk ama yok maalesef

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-03-16 at 12.46.59.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 264
İnternet yok şu anda restart attım modem böyle.

Hocam şu anki sorununuz DSL değil. İnternet altyapınızda sorun var. İnternet ışığı kırmızı yanıyor. Onun normal şartlarda yeşil yanması lazım. İnternet sağlıyıcınızın müşteri hizmetlerini arayıp sorun. Altyapı çalışması olabilir. Önceki aylardan kalan borçlarınız olabilir.

İnternet şu an kullanılabilir değil sorun orada zaten yani internete bağlanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…