Modem üzerinden Knight Online bağlantısını engelleme

norgeberg

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, herkese iyi günler. Knight Online isimli oyunun internet bağlantısını modem üzerinden engellemek istiyorum. Bazı forumlarda bulduğum port engelleme ve port yönlendirme ayarlarını yaptım fakat işe yaramadı. Bu oyunun internet bağlantısını modem üzerinden engellemenin kesin bir yolu yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu silin. Ardından yükleme sitesini engellersiniz. Tam amacınız bilgisayarı kullanan başka birini mi engellemek? Yoksa kendinizi mi arındırmak?

Modem arayüzünden web sitelerini veya IP engelleme listesi varsa, login.knightonlineworld.com u ekleyin. Benim oynadığım dönemde server adresi buydu, değişmediyse.

Oyunu silin. Ardından yükleme sitesini engellersiniz. Tam amacınız bilgisayarı kullanan başka birini mi engellemek? Yoksa kendinizi mi arındırmak?
Aynı ağda bu oyunu oynayan kişiyi engellemek istiyorum.
Modem arayüzünden web sitelerini veya IP engelleme listesi varsa, login.knightonlineworld.com u ekleyin. Benim oynadığım dönemde server adresi buydu, değişmediyse.
Umarım işe yarar. Bir çok port engelleme yaptım fakat oyun bağlantısı kesiliyor, ardından tekrar deneyince bağlanıyor.

Ağda yönetici iseniz o kişinin o uygulamayı açmasını önleyebilirsiniz. Açarken yönetici şifresi ister. Yani "modem üzerinden engelleyim, benim engellediğimi anlamaz zaten" diye düşünüyorsanız farklı fakat durum bu. Pfsense deneyin bir de.

Ev kullanıcıyım. Evdeki modemim üzerinden engelleyeceğim. Anlayacağını sanmıyorum. En uç ihtimalle modemi resetleyip tekrar deneyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…