oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #11 Gwynbleidd11 dedi: Kendim bi' deneyip yazacağım. Silinmesinin sebebi bu sanırım dostum. https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/articles/360018322191-Modemimde-ebeveyn-kontrol%C3%BCn%C3%BC-ve-web-sayfas%C4%B1-engellemeyi-nas%C4%B1l-yapabilirim- Genişletmek için tıkla... Teşekkürler YouTube başka nasıl engelleyebilirim?
Gwynbleidd11 dedi: Kendim bi' deneyip yazacağım. Silinmesinin sebebi bu sanırım dostum. https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/articles/360018322191-Modemimde-ebeveyn-kontrol%C3%BCn%C3%BC-ve-web-sayfas%C4%B1-engellemeyi-nas%C4%B1l-yapabilirim- Genişletmek için tıkla... Teşekkürler YouTube başka nasıl engelleyebilirim?
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2021 #12 oguzhanaw dedi: Teşekkürler YouTube başka nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... 3. Parti uygulamalar vardır. Ama kullanmanı tavsiye etmem. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Maalesef düzgün bi' yöntem olduğunu sanmıyorum. İnternetin Türk Telekom mu?
oguzhanaw dedi: Teşekkürler YouTube başka nasıl engelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... 3. Parti uygulamalar vardır. Ama kullanmanı tavsiye etmem. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Maalesef düzgün bi' yöntem olduğunu sanmıyorum. İnternetin Türk Telekom mu?
oguzhanaw Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #13 Gwynbleidd11 dedi: 3. parti uygulamalar vardır. Ama kullanmanı tavsiye etmem. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Maalesef düzgün bi' yöntem olduğunu sanmıyorum. İnternetin Türk Telekom mu? Genişletmek için tıkla... Evet Türk Telekom.
Gwynbleidd11 dedi: 3. parti uygulamalar vardır. Ama kullanmanı tavsiye etmem. Yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Maalesef düzgün bi' yöntem olduğunu sanmıyorum. İnternetin Türk Telekom mu? Genişletmek için tıkla... Evet Türk Telekom.
Gwynbleidd11 Megapat Katılım 13 Şubat 2016 Mesajlar 892 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2021 #14 oguzhanaw dedi: Evet Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da Güvenli İnternet Hizmeti vardı. O işine yarayabilir. Ama nasıl çalıştığını bilmiyorum. Sanırım bunda sadece Youtube'yi engelleme yapıyorsun. Maalesef.
oguzhanaw dedi: Evet Türk Telekom. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da Güvenli İnternet Hizmeti vardı. O işine yarayabilir. Ama nasıl çalıştığını bilmiyorum. Sanırım bunda sadece Youtube'yi engelleme yapıyorsun. Maalesef.