Modem upload hızı bir anda düştü

Xrealzy

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, internetimde bir sıkıntı yokken 3-4 gündür uploadım düşük olduğundan internet siteleri yavaş ve ağır aıçılıyor, sebebi nedir, cözüm yolu var mıdır ya da altyapıdan mı kaynaklı?

Selamlar, internetimde bir sıkıntı yokken 3-4 gündür uploadım düşük olduğundan internet siteleri yavaş ve ağır aıçılıyor, sebebi nedir, cözüm yolu var mıdır ya da altyapıdan mı kaynaklı?

Hangi ISS'i kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp altyapı testi isteyebilirsiniz sorun modem de olabilir sıfırlamayı deneyin olmaz ise teknik destek isteyin.

Hangi ISS'i kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp altyapı testi isteyebilirsiniz sorun modem de olabilir sıfırlamayı deneyin olmaz ise teknik destek isteyin.
Aradım herhangi bir sorun yok dediler düzgün çalışıyor dediler ama bu bir anda oldu öyle 2-3 aydın olan birşey değil.

Hangi ISS'yi kullanıyorsun ve hangi Altyapı türü VDSL mi ADSL mi fiber mi?

Modem DSL hat değerlerini atar mısın ayrıca kablolu mu yapıyorsun testi?
nasıl bakıcam ve kablosuz yapıyorum testi

37B92259-C15F-42BA-8CCC-B41735469D72.png

Modem DSL hat değerlerini atar mısın ayrıca kablolu mu yapıyorsun testi?
Bu şekilde
495BF08F-B471-4870-9BB9-28D2C737C0D1.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı