Selamlar, internetimde bir sıkıntı yokken 3-4 gündür uploadım düşük olduğundan internet siteleri yavaş ve ağır aıçılıyor, sebebi nedir, cözüm yolu var mıdır ya da altyapıdan mı kaynaklı?
Aradım herhangi bir sorun yok dediler düzgün çalışıyor dediler ama bu bir anda oldu öyle 2-3 aydın olan birşey değil.Hangi ISS'i kullanıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp altyapı testi isteyebilirsiniz sorun modem de olabilir sıfırlamayı deneyin olmaz ise teknik destek isteyin.
Selamlar, internetimde bir sıkıntı yokken 3-4 gündür uploadım düşük olduğundan internet siteleri yavaş ve ağır aıçılıyor, sebebi nedir, cözüm yolu var mıdır ya da altyapıdan mı kaynaklı?
Vodafone VDSLHangi ISS'yi kullanıyorsun ve hangi Altyapı türü VDSL mi ADSL mi fiber mi?
Vodafone VDSL
nasıl bakıcam ve kablosuz yapıyorum testiModem DSL hat değerlerini atar mısın ayrıca kablolu mu yapıyorsun testi?
Bu şekildeModem DSL hat değerlerini atar mısın ayrıca kablolu mu yapıyorsun testi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.