Modem uyanınca kapanıp tekrar açılıyor

Yer
Yalova/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyiz aga.
Arkadaşlar merhaba.
Her sabah kalktığımda modeme baktığımda modem açılıyor. Normalde açık durması lazım ama ben her gün kalktığım zaman modem açılıyor bu bir virüs vs. olabilir mi? Telegram hesabım çalınmıştı, ondan kaynaklı da olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam ilk olarak Telegram hesabınızı nasıl çaldırabildiniz tebrik ediyorum. Hayır bunun Telegram'la falan ilgisi olamaz. Modemin fişe takıldığı adaptör gün içinde ısınıyor mu veya bilmediğiniz aygıtlar bağlı mı internete?

Bilmiyorum hocam nası çaldırdığımı adaptör ısınıyor ama çok çok da ısınmıyor mesela şimdide baktım o kadar sıcak değil bilmediğim aygıtlar bağlı değil şu an ara yüzden baktığımda.

Hocam modeminiz eski model mi?

Gece değil sabah kalkıyorum bir bakıyorum modem önceden kapanmış ve açılıyor.
Modem arayüzünden çalışma zamanına ve DSL zamanına bakın. Belki de hat gidiyordur.

Kapanıyorsa iki sebebi olabilir. Ya çok ısınmıştır ya da CRON görevi vardır. Zamanlanmış görevler sekmesi varsa orayı da kontrol edin.

Dediğinizi arayüzde bulamadım hocam. Bir virüs felan olma ihtimali var mı? İki adet cihaz bağlı şuan sadece modeme onlarda kendi cihazlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…