A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 27 Nisan 2024 #1 Merhaba. Modem ve GPON cihazını arada dinlendirmek gerekli midir? İkisi de hafif ılık şekilde. Sanıyorum normal. Sistemleri ya da sağlık açısından tavsiye edilen nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Merhaba. Modem ve GPON cihazını arada dinlendirmek gerekli midir? İkisi de hafif ılık şekilde. Sanıyorum normal. Sistemleri ya da sağlık açısından tavsiye edilen nedir acaba?
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.302 Makaleler 2 Çözümler 23 27 Nisan 2024 #2 Çok ısınmadığı sürece dokununca el yakmadığı sürece sıkıntı yok.
atar1993 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.455 Makaleler 11 Çözümler 101 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 7700X İşlemci 32 GB 6000 Mhz Ram 1+1+2 TB PCIe 4.0 SSD Sapphire RX 6900 XT SE Ekran kartı ASUS ROG Strix X670E-A Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 27 Nisan 2024 #3 asliara dedi: Merhaba. Modem ve GPON cihazını arada dinlendirmek gerekli midir? İkisi de hafif ılık şekilde. Sanıyorum normal. Sistemleri ya da sağlık açısından tavsiye edilen nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Dinlendirme gibi şeylere gerek yok. İçine konulan işlem birimleri ve board üzerindeki bileşenler 7/24 çalışacak şekilde tasarlandığı için bu tip dinlendirme gibi şeylere ihtiyaç bulunmuyor. Sadece çevresine sıcak şeyler koymayın yeterli.
asliara dedi: Merhaba. Modem ve GPON cihazını arada dinlendirmek gerekli midir? İkisi de hafif ılık şekilde. Sanıyorum normal. Sistemleri ya da sağlık açısından tavsiye edilen nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Dinlendirme gibi şeylere gerek yok. İçine konulan işlem birimleri ve board üzerindeki bileşenler 7/24 çalışacak şekilde tasarlandığı için bu tip dinlendirme gibi şeylere ihtiyaç bulunmuyor. Sadece çevresine sıcak şeyler koymayın yeterli.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #4 Network cihazları uzun süre kesintisiz çalışacak şekilde tasarlanır, bir şey olmaz hafif ısınması.
Şeyhmus İpek Kilopat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #5 asliara dedi: Merhaba. Modem ve GPON cihazını arada dinlendirmek gerekli midir? İkisi de hafif ılık şekilde. Sanıyorum normal. Sistemleri ya da sağlık açısından tavsiye edilen nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Antalya gibi illerde yaşanıyorsa arada dinlendirsen fena olmaz.
asliara dedi: Merhaba. Modem ve GPON cihazını arada dinlendirmek gerekli midir? İkisi de hafif ılık şekilde. Sanıyorum normal. Sistemleri ya da sağlık açısından tavsiye edilen nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Antalya gibi illerde yaşanıyorsa arada dinlendirsen fena olmaz.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 30 Nisan 2024 #6 Ben iki aleti de direk mobilya üzerine koymuştum. Annem altına örtü çekmiş. Bu örtü, kumaş vb cep telefonunu şarj ederken fena ısınmaya sebep oluyor. Acaba bu cihazlar için de olumsuz etki yapar mı?
Ben iki aleti de direk mobilya üzerine koymuştum. Annem altına örtü çekmiş. Bu örtü, kumaş vb cep telefonunu şarj ederken fena ısınmaya sebep oluyor. Acaba bu cihazlar için de olumsuz etki yapar mı?
510095 Hectopat Katılım 24 Aralık 2021 Mesajlar 8.302 Makaleler 2 Çözümler 23 30 Nisan 2024 #7 Üstüne örtü koymayın benim fikrimce. Soğumasını engelleyebilir.
A asliara Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.578 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 30 Nisan 2024 #8 510095 dedi: Üstüne örtü koymayın benim fikrimce. Soğumasını engelleyebilir. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor. Altında zarar verir mi acaba?
510095 dedi: Üstüne örtü koymayın benim fikrimce. Soğumasını engelleyebilir. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor. Altında zarar verir mi acaba?