Modem ve ISS tavsiye

mecouus

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
X870 / Ryzen 5 7500F / GSKILL 2X16 / Rtx 3060 12GB / High Power 750W 80+ / Darkflash Dls480 / ID-Cooling SE-224-XT / LG 27 144hz - ROG STRIX 24 380HZ
Dostlar merhaba.

1 ay öncesine kadar TurkNet kullanıcısıydım. Hız olarak memnundum ama ping değerleri kötüydü. 50'nin altına inmedi. Bir alt dairemde Türk Telekom kullanan arkadaş 12-17 arası ping alıyordu ve bende özel bir teknik eleman çağırdım daire içi tesisat ve kutudan daireye gelen tesisatı kontrol ettirdim alt daire ile aynı sonuçlar çıktı ama Speedtest ve Valve ping teste aynı sonuçlar çıkmadı. Türk telekoma geçmek istemiyorum malüm taahhüt ve fiyatları açısından. Şu an Van'da yaşıyorum onun için taahhütsüz bir ISS arıyorum. GIBIRNet, Milleni, NetSpeed, Comnet vs yüzeysel araştırdım ama tavsiyelerinizi bekliyorum. Genelde CS:GO oynarım. 4K film indirmeleri yaparım. Onun için hız ve ping açısından beni memnun edecek bir ISS olması güzel olur. Dairem 100 Mbps interneti destekliyor. Bulunduğum yerde sadece Telekom fiber altyapısı var. Yani diğer ISS'ler Telekom üzerinden hizmet sunuyorlar.

Bir diğer konu 100 Mbps destekli modem ihtiyacı. Bütçe 700-800 TL'ye kadar çıkabilirim. Wi-Fi ve Ethernet port hızı tatmin etmeli. CAT-8 kablo ile bağlantı yapıyorum.

• Gıbırnet'in sistemi daha tam oturmadı, ping ve fiyat politikası iyi olsada firma kaynaklı kesintiler haftalık olarak oluyor.
  • En son kulladığım firma Comnet ve online rekabetçi oyunlar oynuyorsanız kesinlikle önermiyorum. Zaten bu yüzden firmadan ayrıldım, ping spike olayları patladı ve sorunu kabul etmiyorlar.
  • Mileni ve NetSpeed arasında karar verebilirsiniz.
Şu an NetSpeed'e geçtim ve bir kopma, hız düşme, ping sorunu yaşamadım. Öneririm.
VDSL olarak Keenetic Extra DSL önerebilirim modem olarakta.

Türk Telekomu düşünmemekle iyi yapıyorsunuz. 15 MBPS internete 135TL ödemekle beraber 15 MBPS hız alamıyorum...

Modemi sana Türk Telekom fiber olduğu için sana onlar gönderecek sen sadece ISS seçmen yeterli tavsiyem NetSpeed ya da Millenicom olur.

cevaplar için teşekkür ederim
netspeed fiber ultrafast 100 kampanyasına başvurdum. 700-800 bütçe ile hangi modemi seçmeliyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…