Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #1 Yakın zamanda yeni bir ISS geçmek istiyordum fakat modemim bozuldu. Hem internet paketi alıp hem de modem kiralayabileceğim ISS var mıdır acaba? Not: Alacağım paket VDSL.
Yakın zamanda yeni bir ISS geçmek istiyordum fakat modemim bozuldu. Hem internet paketi alıp hem de modem kiralayabileceğim ISS var mıdır acaba? Not: Alacağım paket VDSL.
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 1 Ağustos 2022 #2 Türknet veriyordu sanırım.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 1 Ağustos 2022 #3 Kablonet veriyor.
Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #4 563575 dedi: Türknet veriyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Türknet pahalı biraz benim için. kuanbey dedi: Kablonet veriyor. Genişletmek için tıkla... VDSL fiyatına ADSL veriyorlar onlarda. Netspeed veriyor sanırsam fakat fiber paketler için bilgisi olan var mı?
563575 dedi: Türknet veriyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Türknet pahalı biraz benim için. kuanbey dedi: Kablonet veriyor. Genişletmek için tıkla... VDSL fiyatına ADSL veriyorlar onlarda. Netspeed veriyor sanırsam fakat fiber paketler için bilgisi olan var mı?
becy Hectopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 467 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #5 Netspeed veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Kayzıy Hectopat Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #6 becy dedi: Netspeed veriyor. Genişletmek için tıkla... Bazı sorularım olacak. Bütün paketler için mi geçerli yoksa sadece fiber mi? Aylık ne kadar ve hangi modemi veriyorlar? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
becy dedi: Netspeed veriyor. Genişletmek için tıkla... Bazı sorularım olacak. Bütün paketler için mi geçerli yoksa sadece fiber mi? Aylık ne kadar ve hangi modemi veriyorlar?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.815 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Ağustos 2022 #7 Kayzıy dedi: Bazı sorularım olacak. Bütün paketler için mi geçerli yoksa sadece fiber mi? Aylık ne kadar ve hangi modemi veriyorlar? Genişletmek için tıkla... TurkNet ve Netspeed Fiber paketlerde veriyor modemi, 1 ay önce ben de bağlatmak istediğimde bu durumu sorduğumda modemin fiber paketlere dahil olduğunu söylediler. VDSL'de modemi sizin almanız gerekiyor.
Kayzıy dedi: Bazı sorularım olacak. Bütün paketler için mi geçerli yoksa sadece fiber mi? Aylık ne kadar ve hangi modemi veriyorlar? Genişletmek için tıkla... TurkNet ve Netspeed Fiber paketlerde veriyor modemi, 1 ay önce ben de bağlatmak istediğimde bu durumu sorduğumda modemin fiber paketlere dahil olduğunu söylediler. VDSL'de modemi sizin almanız gerekiyor.