S Strek Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 47 Makaleler 2 Yer İstanbul/ Çatalca Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2019 #1 Modemdeki çaprazın on veya off olması ne anlama geliyor? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2019
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 8 Haziran 2019 #2 Onu bilmiyorum da hattınız en az 16mbit destekliyor neden 4mbps kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS S Strek Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 47 Makaleler 2 Yer İstanbul/ Çatalca Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2019 #3 Unavailableuser dedi: Onu bilmiyorum da hattınız en az 16mbit destekliyor neden 4mbps kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arıza kaydından ötürü. Türk Telekom düşürdü. Artı 0 Eksi
Unavailableuser dedi: Onu bilmiyorum da hattınız en az 16mbit destekliyor neden 4mbps kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arıza kaydından ötürü. Türk Telekom düşürdü.
Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 8 Haziran 2019 #4 Arıza düzelmiş gözüküyor tekrar yükseltin bence 4mbit ile HD video bile zor izlenir Artı 0 Eksi
KS KS S Strek Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 47 Makaleler 2 Yer İstanbul/ Çatalca Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2019 #5 Unavailableuser dedi: Arıza düzelmiş gözüküyor tekrar yükseltin bence 4mbit ile HD video bile zor izlenir Genişletmek için tıkla... Şu anda böyle durum. Çapraz ON olduğunda hat değerleri böyle oluyor. Artı 0 Eksi
Unavailableuser dedi: Arıza düzelmiş gözüküyor tekrar yükseltin bence 4mbit ile HD video bile zor izlenir Genişletmek için tıkla... Şu anda böyle durum. Çapraz ON olduğunda hat değerleri böyle oluyor.