Modem VPN varmış gibi davranıyor

Avardenk

Decapat
Kendiliğinden Admin'den VodAdmin'e, yani modem Root'lu hale geçti (Comnet'e geçiş yaptıktan sonra). Devamında bazı sitelere giremiyorum ve bazılarında CAPTCHA dolduruyorum. Bankacılık uygulamalarına ilk girişi yapamıyorum, aynı zamanda Google'dan oturum açmak için telefonuma onay kodu gelmiyor. Tüm bunları mobil veri ile yapabiliyorum. Modemin modeli: Huawei VodafoneH300. Bunu sıfırlamanın ya da düzeltmenin bir yolu var mı?

Kendiliğinden Admin'den VodAdmin'e, yani modem Root'lu hale geçti (Comnet'e geçiş yaptıktan sonra). Devamında bazı sitelere giremiyorum ve bazılarında CAPTCHA dolduruyorum. Bankacılık uygulamalarına ilk girişi yapamıyorum, aynı zamanda Google'dan oturum açmak için telefonuma onay kodu gelmiyor. Tüm bunları mobil veri ile yapabiliyorum. Modemin modeli: Huawei VodafoneH300. Bunu sıfırlamanın ya da düzeltmenin bir yolu var mı?
Modemin arkasında reset diye bir tuş varsa iğneyle 10 saniye basılı tutun. Modem fabrika ayarlarına dönecektir.

Vodadmin düzelmiyor ve tüm illegal siteler sorunsuz çalışıyor.

Modeme güncelleme attım ve aynı durumu tekrar yaşadım.

Vodadmin düzelmiyor ve tüm illegal siteler sorunsuz çalışıyor.

Modeme güncelleme attım ve aynı durumu tekrar yaşadım.

Hocam neden VodAdmine geçiş yaptı kendiliğinden? Güncelleme attığınız dosyayı ve default dosyayı nereden bulabilirim?

Modem arayüzünü biraz kurcalayın PPPoE bağlantısı doğru sağlanmamış olabilir. Müşteri hizmetlerine durumu belirtin. Bu arada modem arayüzündeki public IP adresinizin konumu ne olarak geçiyor? IP Sorgulama - IP Adresi Sorgulama ve IP No Bul 'dan bakabilirsiniz.
Ülke : Türkiye
Sorgulama yaptığınız ip ülke bilgisi.
Bölge/Şehir : Istanbul / Istanbul
Sorgulama yaptığınız ip adresi bölge ve şehir bilgisi.

Hocam neden vodadmine geçiş yaptı kendiliğinden? Güncelleme attığınız dosyayı ve default dosyayı nereden bulabilirim?

Dosyayı zor bir şekilde bulmuştum, bir süre sonra türknet‘e geçince dosyaları silip modemi geri vermiştim.

Forumda H300 kullanan biri var ise Firmware yedeği alsın ve sizinle paylaşsın.

Ülke : Türkiye
Sorgulama yaptığınız ip ülke bilgisi.
Bölge/Şehir : Istanbul / Istanbul
Sorgulama yaptığınız ip adresi bölge ve şehir bilgisi.
Anladığım kadarıyla PPPoE bağlantısında sorun yok. Pek anlamam ama root hesabı etkinleşince verilen bağlantıda sansürsüz erişime sahip olan bir ağ geçidi üzerinden sağlanıyor olabilir. Buna benzer sansürsüz ağı tübitak internetinde görmüştüm. Sansürsüz ve VPN gibi çalışıyordu. Dediğim gibi durumu müşteri hizmetlerine bildirmenizde fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı