Modem WAN ışığı yanmıyor

outclassed

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün internet sıkıntısız çalışıyordu PC basindan kalktım aradan 15 dk falan geçti internet gitmis tamamiyle modemde normalde WAN ışığı yanmasi gerekiyor ama yanmiyor. Portlari kontrol ettim yani bir kesik yirtik yok varsa da bilmiyorum çünkü farkli kabloda denedim yine de WAN ışığı yanmadı. Ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• images (32) (27).jpeg
    5,5 KB · Görüntüleme: 142

Ortak internet mi kullanıyorsunuz? Ayrıca gelen hattın sağlam olduğunu kontrol edin.

Ortak internet mi kullanıyorsunuz? Ayrıca gelen hattın sağlam olduğunu kontrol edin.
Evet ortak. Kablonun sağlam olduğundan emin değilim çünkü bahçeden geçiyor fare böcek tarafından kemirilmis olabilir diye düşünüyorum

Müşteri hizmetlerini aradın mı genel arıza olabilir bir de kabloları kontrol et düzgün yerlerine taktığınq emin ol resimdeki modemin tam olarak modeli nedir?

Everest EWR-301 Kablosuz-N WPS + WISP+WDS 300 Mbps Repeater+Access Point+Bridge Kablosuz Router​

İnternet ortak olduğu için hat sahibi ben değilim o yüzden baglansamda birsey yapamıyorum maalesef musteri temsilcinede ayri gicik oldum cok üstten konuşuyorlar

Evet ortak. Kablonun sağlam olduğundan emin değilim çünkü bahçeden geçiyor fare böcek tarafından kemirilmis olabilir diye düşünüyorum

Kabloyu kontrol et o zaman muhtemelen arıza orada veya ortak kullandığınız kişi kabloyu modemden çıkarmış (bu arada ortak internet kullanmak doğru bir şey değil!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…