R roseheart032 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #1 Wi-Fi'de RAT, hacker, virüs vs. var mı? Bunu inceleyebilecek, tarayabilecek güvenilir bir program var mı? Teşekkürler.
Wi-Fi'de RAT, hacker, virüs vs. var mı? Bunu inceleyebilecek, tarayabilecek güvenilir bir program var mı? Teşekkürler.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #2 roseheart032 dedi: Wi-Fi'de RAT, hacker, virüs vs. var mı? Bunu inceleyebilecek, tarayabilecek güvenilir bir program var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Modemden açık port var mı bakın en basit bu şekilde anlarsınız.
roseheart032 dedi: Wi-Fi'de RAT, hacker, virüs vs. var mı? Bunu inceleyebilecek, tarayabilecek güvenilir bir program var mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Modemden açık port var mı bakın en basit bu şekilde anlarsınız.
R roseheart032 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #3 ImSTICK dedi: Modemden açık port var mı bakın en basit bu şekilde anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam çok anlamıyorum bu işlerden de detay verebilmeniz mümkün mü?
ImSTICK dedi: Modemden açık port var mı bakın en basit bu şekilde anlarsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam çok anlamıyorum bu işlerden de detay verebilmeniz mümkün mü?
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #4 roseheart032 dedi: Hocam çok anlamıyorum bu işlerden de detay verebilmeniz mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden bakacaksınız modem marka ve modelini yazarsanız ilgili rehberi atayım size.
roseheart032 dedi: Hocam çok anlamıyorum bu işlerden de detay verebilmeniz mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden bakacaksınız modem marka ve modelini yazarsanız ilgili rehberi atayım size.
R roseheart032 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #5 ImSTICK dedi: Modem arayüzünden bakacaksınız modem marka ve modelini yazarsanız ilgili rehberi atayım size. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girebiliyorum hocam da nereye bakacağım onu bilmiyorum.
ImSTICK dedi: Modem arayüzünden bakacaksınız modem marka ve modelini yazarsanız ilgili rehberi atayım size. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzüne girebiliyorum hocam da nereye bakacağım onu bilmiyorum.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #6 roseheart032 dedi: Modem arayüzüne girebiliyorum hocam da nereye bakacağım onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Modem markası nedir onu yazarsanız.
roseheart032 dedi: Modem arayüzüne girebiliyorum hocam da nereye bakacağım onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Modem markası nedir onu yazarsanız.
R roseheart032 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #7 ImSTICK dedi: Modem markası nedir onu yazarsanız. Genişletmek için tıkla... Tp link hocam.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.355 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #8 Modem arayüzünde şu menüyü bulun: Forwarding > Virtual Servers veya NAT > Port Forwarding (modem modeline göre değişir)
Modem arayüzünde şu menüyü bulun: Forwarding > Virtual Servers veya NAT > Port Forwarding (modem modeline göre değişir)
R roseheart032 Decapat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2025 #9 ImSTICK dedi: Modem arayüzünde şu menüyü bulun: Forwarding > Virtual Servers veya NAT > Port Forwarding (modem modeline göre değişir) Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım ama port yönlendiricisi ve port listesi diye bir şey var. Bir de yönlendirme tablosu yazıyor.
ImSTICK dedi: Modem arayüzünde şu menüyü bulun: Forwarding > Virtual Servers veya NAT > Port Forwarding (modem modeline göre değişir) Genişletmek için tıkla... Hocam bulamadım ama port yönlendiricisi ve port listesi diye bir şey var. Bir de yönlendirme tablosu yazıyor.
hackforyouoin Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2025 #10 roseheart032 dedi: Hocam bulamadım ama port yönlendiricisi ve port listesi diye bir şey var. Bir de yönlendirme tablosu yazıyor. Genişletmek için tıkla... port yönlendiricisine girin ve açık bir port varsa tikini kapatın
roseheart032 dedi: Hocam bulamadım ama port yönlendiricisi ve port listesi diye bir şey var. Bir de yönlendirme tablosu yazıyor. Genişletmek için tıkla... port yönlendiricisine girin ve açık bir port varsa tikini kapatın