Modem yanmış olabilir mi?

caga_89

Megapat
Selam.

Bugün burada çok yağmur yağdı.

Modem yanmasın diye fişini çektim.

Tam çekerken DSL ışığının yanıp söndüğünü gördüm ki tam o an iyi bir yıldırm düştü.

Neyse yağmur dinince geri taktım fişi.

Modemin DSL ışığı yanmıyor. Power ve Wi-Fi yanıyor.

DSL ışığı her 30sn de bir 3 kez yanıp sönüyor#### bu önemli mi?

Modem yandı diye düşünüyorum.

Lakin aynı olay iki gün önce de oldu. Fişi çıkardım taktım düzelmişti.

Şu an Full reset attım gene olmadı.

TTNET'i aradım. Telefonda inceledi bir şeyler.

“Modem IP alamıyor” falan dedi. Arıza açtı.

Sizce sorun nedir TTNET gelecek güya 2 güne aama modem yandıysa ben gidip bir yerden alayım boşa beklemeyeyim diyorum.

Selam.

Bugün burada çok yağmur yağdı.

Modem yanmasın diye fişini çektim.

Tam çekerken DSL ışığının yanıp söndüğünü gördüm ki tam o an iyi bir yıldırm düştü.

Neyse yağmur dinince geri taktım fişi.

Modemin DSL ışığı yanmıyor. Power ve Wi-Fi yanıyor.

DSL ışığı her 30sn de bir 3 kez yanıp sönüyor#### bu önemli mi?

Modem yandı diye düşünüyorum.

Lakin aynı olay iki gün önce de oldu. Fişi çıkardım taktım düzelmişti.

Şu an Full reset attım gene olmadı.

TTNET'i aradım. Telefonda inceledi bir şeyler.

“Modem IP alamıyor” falan dedi. Arıza açtı.

Sizce sorun nedir TTNET gelecek güya 2 güne aama modem yandıysa ben gidip bir yerden alayım boşa beklemeyeyim diyorum.
hocam modem yanınca çoğu zaman hiç açılmıyor . Büyük ihtimalle dsl kablosunun geldiği kutu/direk zarar görmüştür. eğer sokaktaki diğer insanların internetinde sorun yoksa , sadece sizin dsl kablonuz sıkıntılı olabilir (eğer direkten çekilmişse)

192.168.1.1'e gidin.
Arayüze sorunsuz girebiliyorum

Hocam diğer ışıklar yanıyorsa nasıl yanmış olsun modem? Büyük ihtimal hat arızası vardır, giderirler.
Üst komşu geldi. Ona sordum onun da bağlantı git gel yapıyormuş.

hocam modem yanınca çoğu zaman hiç açılmıyor . Büyük ihtimalle dsl kablosunun geldiği kutu/direk zarar görmüştür. eğer sokaktaki diğer insanların internetinde sorun yoksa , sadece sizin dsl kablonuz sıkıntılı olabilir (eğer direkten çekilmişse)
Evet, üst komşunun da interneti arızalı. Şükür modem sağlam sanırım. Ttnet’i bekliyorum. Bayramda geleceklerini de sanmıyorum. Kötü zamanda gitti.

Bayram da olsa ttnet'den görevli geldi sağ olsun. Modem yanmış. DSL e bağlanmıyor sorun var. Evdeki kabloya internet sorunsuz ulaşıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı