A Abranas Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 4 Ocak 2023 #1 Altyapi sorgusunda 61Mbps hiz alabileceğim gözüküyor fakat modemde maksimum veride 115528 Kbps yaziyor. Bu halde ben 100Mbps'lik bir internet paketi alsam tam verimli kullanabilir miyim?
Altyapi sorgusunda 61Mbps hiz alabileceğim gözüküyor fakat modemde maksimum veride 115528 Kbps yaziyor. Bu halde ben 100Mbps'lik bir internet paketi alsam tam verimli kullanabilir miyim?
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.128 Makaleler 2 Çözümler 16 4 Ocak 2023 #2 Hepsini alman çok zor ama büyük bir kısmını alabilirsin. Santrale mesafe. Bina içi kablolar. Binaya gelen kablolar. Etki edecektir.
Hepsini alman çok zor ama büyük bir kısmını alabilirsin. Santrale mesafe. Bina içi kablolar. Binaya gelen kablolar. Etki edecektir.
A Abranas Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 6 Ocak 2023 #3 zKEBAB dedi: Hepsini alman çok zor ama büyük bir kısmını alabilirsin. Santrale mesafe. Bina içi kablolar. Binaya gelen kablolar. Etki edecektir. Genişletmek için tıkla... anladım hocam 75mbps'te pek sorun olmayacağını düşünüyorum şahsen onu deneyeceğim
zKEBAB dedi: Hepsini alman çok zor ama büyük bir kısmını alabilirsin. Santrale mesafe. Bina içi kablolar. Binaya gelen kablolar. Etki edecektir. Genişletmek için tıkla... anladım hocam 75mbps'te pek sorun olmayacağını düşünüyorum şahsen onu deneyeceğim