Trolen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #1 Sürekli gidiyor ve modemi resetlemediğim zaman gelmiyor. Bu kadar sık olmuyordu fakat oyun indirirken falan sık sık gidiyor. Modemi alalı çok uzun sürede olmadı aslında.
Sürekli gidiyor ve modemi resetlemediğim zaman gelmiyor. Bu kadar sık olmuyordu fakat oyun indirirken falan sık sık gidiyor. Modemi alalı çok uzun sürede olmadı aslında.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 25 Mayıs 2024 #2 SNR değerinizi modem arayüzünden atabilir misiniz? Hızı muhtemelen -5 veya -10 duruma göre kısıtlarsanız kesilmeler düzelecektir diye tahmin ediyorum.
SNR değerinizi modem arayüzünden atabilir misiniz? Hızı muhtemelen -5 veya -10 duruma göre kısıtlarsanız kesilmeler düzelecektir diye tahmin ediyorum.
Trolen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #3 Uton dedi: SNR değerinizi modem arayüzünden atabilir misiniz? Hızı muhtemelen -5 veya -10 duruma göre kısıtlarsanız kesilmeler düzelecektir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru mu attım tam bilmiyorum ama. Dosya Ekleri dsl.png 39,4 KB · Görüntüleme: 19
Uton dedi: SNR değerinizi modem arayüzünden atabilir misiniz? Hızı muhtemelen -5 veya -10 duruma göre kısıtlarsanız kesilmeler düzelecektir diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru mu attım tam bilmiyorum ama.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 25 Mayıs 2024 #4 Hızı biraz limitlemeyi dener misiniz?
Trolen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #5 Uton dedi: Hızı biraz limitlemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bilmiyorum ve ne kadar düşürmeliyim stabil bir oyun deneyimi almak için lag vs yönünden?
Uton dedi: Hızı biraz limitlemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bilmiyorum ve ne kadar düşürmeliyim stabil bir oyun deneyimi almak için lag vs yönünden?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 25 Mayıs 2024 #6 -5 MBPS’ten başlayarak deneyin hocam, müşteri hizmetlerini ararsanız onlar da sizin yerinize yapar diye düşünüyorum.
-5 MBPS’ten başlayarak deneyin hocam, müşteri hizmetlerini ararsanız onlar da sizin yerinize yapar diye düşünüyorum.
Trolen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #7 Uton dedi: -5 Mbps'ten başlayarak deneyin hocam, müşteri hizmetlerini ararsanız onlar da sizin yerinize yapar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptım sanırım dediğiniz gibi bekliyorum gidecek mi diye.
Uton dedi: -5 Mbps'ten başlayarak deneyin hocam, müşteri hizmetlerini ararsanız onlar da sizin yerinize yapar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Yaptım sanırım dediğiniz gibi bekliyorum gidecek mi diye.
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 25 Mayıs 2024 #8 Trolen dedi: Yaptım sanırım dediğiniz gibi bekliyorum gidecek mi diye. Genişletmek için tıkla... Haber edersiniz sonucu hocam.
Trolen dedi: Yaptım sanırım dediğiniz gibi bekliyorum gidecek mi diye. Genişletmek için tıkla... Haber edersiniz sonucu hocam.
Trolen Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 269 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2024 #9 Tekrar gitti az önce.