B bloerx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Modemi bugün yanlışlıkla yere düşürdüm ve artık telefondan internetim gözükmüyor. Bilgisayarda bağlanabiliyorum. Ne yapmalıyım?
Modemi bugün yanlışlıkla yere düşürdüm ve artık telefondan internetim gözükmüyor. Bilgisayarda bağlanabiliyorum. Ne yapmalıyım?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 2 Temmuz 2021 #2 bloerx dedi: Modemi bugün yanlışlıkla yere düşürdüm ve artık telefondan internetim gözükmüyor. Bilgisayarda bağlanabiliyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Modemi tekrar kurmayı deneyin.
bloerx dedi: Modemi bugün yanlışlıkla yere düşürdüm ve artık telefondan internetim gözükmüyor. Bilgisayarda bağlanabiliyorum. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Modemi tekrar kurmayı deneyin.
B bloerx Centipat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #3 ReloadingData dedi: Modemi tekrar kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapmam gerekli?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.900 Çözümler 245 2 Temmuz 2021 #4 bloerx dedi: Nasıl yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı şifreni biliyorsan resetle tekrar kur.
bloerx dedi: Nasıl yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Kullanıcı adı şifreni biliyorsan resetle tekrar kur.